Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică confirmă interesul FCSB-ului pentru fotbalistul crescut de Viitorul: ”Am vorbit cu patronul, îl cunosc foarte bine”

Nicolae Dică confirmă interesul FCSB-ului pentru fotbalistul crescut de Viitorul: ”Am vorbit cu patronul, îl cunosc foarte bine”

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a reuşit să obţină primul punct din grupele Conference League, după ce a remizat împotriva lui Anderlecht, scor 0-0. În urma partidei, în cadrul unei conferinţe de presă, Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit despre jocul prestat de echipa sa.

În a doua rundă a grupelor Conference League, FCSB a reuşit să obţină primul punct, după ce a remizat cu Anderlecht, scor 0-0, pe Arena Naţională.

În faţa a aproximativ 30.000 de fani, roş-albaştrii au reuşit să le ţină piept belgienilor şi chiar ar fi putut smulge o victorie, dacă aveau mai multă şansă.

MM Stoica a acuzat arbitrajul şi a afirmat că echipa sa a avut un penalty clar neacordat, iar Basarab Panduru a confirmat părerea managerului general de la FCSB.

Şi Nicolae Dică a vorbit despre acea fază şi a sugerat că echipa sa ar fi trebuit să primească lovitură de la 11 metri, dar s-a declarat, per total, mulţumit de prestaţie.

Tehnicianul FCSB-ului a afirmat că echipa sa jucat bine, împotriva unui adversar bun, dar a punctat că ar fi putut ”scăpa” cu toate punctele.

În plus, Nicolae Dică a confirmat că FCSB este interesată de Boban Nikolov, fotbalistul crescut de Viitorul.

Nicolae Dică confirmă interesul FCSB-ului pentru fotbalistul crescut de Viitorul

Am făcut o partidă bună, şi defensiv, şi ofensiv, am reuşit să ne creăm câteva ocazii de a marca, păcat că nu am reuşit să câştigăm jocul, băieţii au avut o atitudine bună, asta am lucrat.

Am întâlnit un adversar bun, chiar dacă în campionat nu trec printr-un moment bun, dar am văzut lucruri interesante şi jucători de calitate.

E clar că puteam să câştigăm, am avut şi un penalty din ce am înţeles, dacă eram mai atenţi la finalizare, puteam să câştigăm

Când ai penalty în minutul 30 şi nu se acordă, e clar că contează. A primit penalty care nu a fost West Ham, iar noi nu am primit care a fost, dar nu comentez arbitrajul, nu îmi place.

Am avut momente bune de joc, suntem în Europa, e clar că ne dorim cât mai mult.

Am avut o discuţie cu patronul, vom vedea dacă va semna zilele următoare. Am fost coleg cu el la Viitorul, îl cunosc foarte bine”, a declarat Nicolae Dică.

Pe FCSB o aşteaptă acum un duel de foc în Superligă, împotriva rivalei Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, în Bănie.

Partida va debuta la ora 21:30 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: nicoale dică 

viewscnt
Articole similare