adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, ultimele detalii despre accidentaţii de la FCSB! Când ar putea reveni pe gazon aceştia: ”Ce să fac, să mă plâng?”

Nicolae Dică, ultimele detalii despre accidentaţii de la FCSB! Când ar putea reveni pe gazon aceştia: ”Ce să fac, să mă plâng?”galerie foto

FCSB

Comentarii

Afectată de accidentări pe tot parcursul acestui sezon, FCSB continuă să aibă o listă lungă de jucători indisponibili şi are în special probleme în apărare. În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu FC Argeş, Nicolae Dică a dezvăluit ultimele detalii despre revenirile jucătorilor pierduţi.

Pentru prima dată după cinci ani, FCSB a reuşit să se califice în grupele unei competiţii europene, după ce le-a învins pe Saburtalo (Georgia), Dunajska Streda (Slovacia) şi Viking (Norvegia) în preliminarii.

Banii intraţi în club l-au motivat pe Gigi Becali să investească peste cinci milioane de euro în transferuri, în contextul în care FCSB va juca din trei în trei zile până aproape de finalul lui noiembrie.

Este normal ca accidentări să apară, mai ales în astfel de situaţii, iar vicecampioana nu a scăpat de probleme medicale, mai ales în defensivă.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu FC Argeş, Nicolae Dică a făcut bilanţul accidentaţilor şi a dezvăluit ce probleme au apărut şi când ar putea reveni anumiţi jucători.

Ionuţ Panţîru este out de un an şi jumătate, Ovidiu Popescu a suferit o accidentare dură la începutul acestui sezon, Iulian Cristea încă se recuperează după incidentul de la naţională, în timp ce şi Risto Radunovic s-a rupt cât juca pentru Muntenegru.

Doi fotbalişti pierduţi de FCSB ”ar putea reveni într-o săptămână sau două”

Rachid Bouhenna, la rândul său accidentat, este aproape de revenirea pe gazon, dar marea veste este că Adrian Şut, unul dintre marii absenţi din acest debut de sezon, urmează să se întoarcă pe teren.

Şut şi Bouhenna ar putea reveni într-o săptămână sau două. Radunovic a venit cu o problemă de la naţională. Are o ruptură. Ianis Stoica nu s-a antrenat vreo două zile, dar acum s-a pregătit ok.

Cu ceilalţi, Cristea, Ovidiu Popescu şi Panţîru, care se antrenează zi de zi, mai avem de aşteptat. Ce să fac dacă ne lipsesc doi-trei jucători?

Să mă plâng? Nu. Am încredere în restul jucătorilor. Trebuie să se ridice la nivelul celorlalţi”, a declarat Nicolae Dică.

În ziua în care avea să o înfrunte pe FCSB, preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu, şi-a manifestat interesul pentru unul dintre fotbaliştii roş-albaştri, care ar avea şanse mari de a fi titular împotriva piteştenilor, în contextul accidentărilor din apărare.

viewscnt
Articole similare