Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Păun, jucătorul dorit de FCSB, detalii despre presupusa ofertă primită din partea lui Becali: ”A fost ceva”

Nicolae Păun, jucătorul dorit de FCSB, detalii despre presupusa ofertă primită din partea lui Becali: ”A fost ceva”
Comentarii

Sepsi a reuşit să o înfrângă pe Academica Clinceni, scor 6-0, în ultima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Academica Clinceni şi-a continuat parcursul execrabil din acest sezon şi împotriva lui Sepsi şi a pierdut un nou meci la diferenţă de şase goluri.

După ce a fost înfrântă şi de Farul cu 2-8 acum nu foarte mult timp, elevii lui John Ene au pierdut la Sf. Gheorghe cu 0-6.

A fost cea mai categorică victorie în Liga 1 din istoria lui Sepsi, iar Clinceni a confirmat că se duce spre Liga 2 sau spre desfiinţare.

De cealaltă parte, Sepsi se ţine bine în lupta pentru primele locuri din play-off şi are ca obiectiv clasarea pe poziţia a şaptea sau a opta, care duc la barajul pentru cupele europene.

Covăsnenii mai au o rută alternativă spre Conference League, Cupa României, dar ar fi nevoiţi să treacă de Universitatea Craiova în manşă dublă, înainte de a da piept cu Argeş sau Voluntari în finală.

În urma victoriei răsunătoare cu Clinceni, Nicolae Păun a fost întrebat ce se mai întâmplă cu interesul FCSB-ului pentru el.

Nicolae Păun, jucătorul dorit de FCSB, detalii despre presupusa ofertă primită din partea lui Becali

Dorit la un moment dat de Gigi Becali, mijlocaşul central a dezvăluit că orice ofertă ar fi fost făcută, ”s-a dus”.

Poate şi adversarul a fost puţin mai facil, dar cred că seriozitatea noastră a contat mult în acest meci, ne-am făcut jocul şi am fructificat ocaziile.

Toate cele patru echipe (n.r. Rapid, Botoşani, Sepsi şi UTA) avem şanse la locul şapte-opt. Luăm fiecare meci în parte şi tratăm cu seriozitate.

Sperăm să câştigăm la Botoşani şi să trecem peste ei. Sperăm să terminăm pe şapte sau opt şi (n.r să câştige) Cupa României. Apoi vom vedea de la vară.

(n.r. despre oferta de la FCSB) Nu vreau să mai discut despre asta. A fost ceva, nu ştiu dacă a fost ceva oficial sau nu, dar s-a dus”, a declarat Nicolae Păun.

Afla mai multe despre: nicolae păun 

viewscnt
Articole similare