Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Academicii Clinceni, mesaj dur în urma umilinţei cu Sepsi: ”Nici eu nu mai cred în jucători. Nu ştiu de când nu am mai dat gol”

Antrenorul Academicii Clinceni, mesaj dur în urma umilinţei cu Sepsi: ”Nici eu nu mai cred în jucători. Nu ştiu de când nu am mai dat gol”
Comentarii

Academica Clinceni a fost umilită în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, scor 0-6.

Academica Clinceni a făcut o multitudine de transferuri pe finalul iernii, după ce şi-a pierdut aproape tot lotul, însă acestea nu au fost de efect.

Echipa putea să rămână doar cu juniorii, la fel ca Gaz Metan, iar rezultatele ar fi fost, probabil, aceleaşi.

În ultimul meci al celei de a treia etapă a play-out-ului, elevii lui John Ene au fost înfrânţi cu 0-6 de Sepsi.

Jucătorii Academicii păreau lipsiţi de vlagă şi de motivaţie, iar tehnicianul lor a recunoscut că majoritatea fotbaliştilor nu îşi mai dau silinţa pentru club.

Ene, antrenor cu portarii la bază, dar principal la Clinceni din nevoie, a afirmat că nici el nu mai crede în elevii săi şi că nici nu îşi mai aminteşte când a dat echipa sa vreun gol, sau când a lovit măcar bara.

Antrenorul Academicii Clinceni, mesaj dur în urma umilinţei cu Sepsi

Pentru mine era poate... nu zic un rezultat logic, dar ţinând cont de ce s-a întâmplat pe teren, eu zic că Sepsi a meritat şi rezultatul, şi jocul cu vârf şi îndesat.

Cred că ne încurcăm pe noi. E posibil să devenim sparring partner, pentru că nu mai avem motivaţie, unii jucători sunt probabil resemnaţi, dacă nu marea majoritate.

Şi poate ar trebui să ne bazăm mai mult pe aceşti copii. Se pare că nici eu nu mai cred în forţele lor şi în... să aibă o atitudine vizavi de joc şi de situaţia din clasament.

Sperăm să terminăm comeptiţia şi poate să mai spălăm din ruşinea de azi şi trebuie să ne şi trezim, că nu putem să mergem din aceste rezultate şi poate să le şi mărim scorurile.

E foarte frustrant, pentru că nu ştii ce se întâmplă, nu ştii cu cine joci mai departe, nu ştii ce rezultate avem, că, uitaţi, apar pe la TV tot felul de <<set la zero>> (n.r. că au pierdut la scor de tenis) şi plecăm acasă.

Nici nu ştiu de când nu am mai dat gol, nici chiar o bară”, a declarat John Ene.

Afla mai multe despre: john ene 

viewscnt
Articole similare