You are here:

Nicuşor Bancu, sincer după egalul de pe terenul liderului din Superliga, U Cluj: "Iar ne-am trezit prea târziu"

Nicuşor Bancu, sincer după egalul de pe terenul liderului din Superliga, U Cluj: "Iar ne-am trezit prea târziu"
Comentarii

Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, a vorbit despre partida echipei sale de pe terenul liderului din Superliga, U Cluj.

Universitatea Cluj îşi continuă seria de invincibilitate din Superliga. Formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău este pe primul loc în clasamentul Superligii. Ardelenii au deschis scorul în prima repriză, prin golul lui Thiam. Oltenii au venit cu replica în repriza secundă, prin şutul deviat trimis de Oshima spre poarta lui Gertmonas.

Bancu a vorbit despre diferenţa calităţii jocului prestat de echipa sa între cele două reprize. Căpitanul oltenilor speră ca echipa să-şi revină cât mai curând şi să simtă din nou gustul victoriei în Superliga.

Nicuşor Bancu: "Nu este bine când pierzi, am intrat puţin timoraţi"

"Am întâlnit liderul campionatului, o echipă foarte bună, nu sunt mulţumit de acest egal, ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat e un rezultat echitabil. Iar ne-am trezit prea târziu, sper ca la meciul de acasă să jucăm din prima repriză.

Nu este bine când pierzi, de trei meciuri ai un singur punct. Am intrat puţin timoraţi, jocul puţin mai slab. În a doua repriză am vorbit că nu mai avem ceea ce să pierdem, am făcut un joc bun în a doua repriză.

Toate echipele sunt bune mai ales pe teren propriu, poţi să pierzi cu oricine, acest an sper să fie un rezultat pozitiv pentru noi. Trebuie să lucrăm la anumite faze, o fază fixă banală şi a venit golul, aşa s-a întâmplat, sper să ne revenim cât mai repede.", a declarat Nicuşor Bancu, la flash interviu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovanicusor bancusuperligau cluj 

viewscnt
Articole similare