Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nota de plată” pentru Alexandru Chipciu şi Andrei Burcă, după eliminările din Cupa României

”Nota de plată” pentru Alexandru Chipciu şi Andrei Burcă, după eliminările din Cupa României

Fotbal

Comentarii

Jucătorii Alexandru Chipciu (U Cluj) şi Andrei Burcă (CFR Cluj) au fost suspendaţi câte un meci şi au primit amenzi după cartonaşele roşii primite în meciurile din Cupa României, a anunţat vineri, într-un comunicat, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Alexandru Chipciu a fost eliminat după fluierul final al partidei dintre U Cluj şi UTA Arad, din Cupa României, primind al doilea cartonaş galben, iar pe lângă suspendarea de un meci, jucătorul clujean va plăti şi o amendă de 740 de lei.

Chipciu şi Burcă, suspendaţi câte o rundă

Chiar dacă sancţiunea a avut loc în Cupa României, Alexandru Chipciu va lipsi în următoarea partidă disputată de U Cluj în Superligă, contra celor de la FC Voluntari, acasă, pe 1 mai.

De asemenea, Andrei Burcă a fost eliminat în meciul dintre CFR Cluj şi Sepsi Sf Gheorghe, tot din Cupa României, şi va plăti şi el o amendă de 740 de lei.

Fundaşul echipei naţionale a României nu va fi apt pentru partida cu Rapid, din deplasare, programată tot pe 1 mai.

Alexandru Creţu, suspendat două etape

Decizia vine la câteva zile distanţă de anunţul ce l-a privit pe Alexandru Creţu, de la Universitatea Craiova.

Mijlocaşul a fost eliminat la meciul cu Sepsi, din Superligă, şi va lipsi în următoarele două etape - cu FCSB (30 aprilie, acasă) şi cu CFR Cluj (7 mai, deplasare), plus o amendă de 3.000 de lei.

Afla mai multe despre: chipciuburca 

viewscnt
Articole similare