You are here:

Noul "experiment" al lui Neil Lennon are planuri mari. Este născut la Chişinău, dar a ales România şi speră să ajungă în Premier League

Noul "experiment" al lui Neil Lennon are planuri mari. Este născut la Chişinău, dar a ales România şi speră să ajungă în Premier League

Rapid

Comentarii

Cristian Ignat, jucătorul titularizat în premieră de Neil Lennon în partida rapidiştilor de pe teren propriu cu CFR Cluj, a povestit cum a ajuns la Rapid şi ce aspiraţii are pe viitor.

Fundaşul lateral născut la Chişinău şi ajuns în România în perioada adolescenţei a povestit cum a reuşit să ajungă să debuteze pentru echipa mare a celor de la Rapid şi cât de recunoscător este pentru şansa primită din partea noului antrenor, Neil Lennon.

Cristian Ignat: "Nu regret nimic"

"Este un lucru minunat pentru mine, să pot să joc pentru această echipă şi sunt mândru că am putut să fac un meci atât de bun şi vreau să continui la fel de bine mai departe.

Sincer, am avut puţine emoţii la început, dar după primele pase am început să mă obişnuiesc şi eu cred că un jucător bun face faţă şi la presiune, pentru asta te apuci de fotbal, pentru asemenea momente. M-a ajutat foarte mult să joc acolo, să am cât mai multe meciuri, pentru un jucător tânăr este foarte important să ai meciuri în picioare şi consider că a fost o decizie foarte bună, că să joc.

Chiar nu regret nimic şi chiar sunt mândru că am putut să iau decizia aceea, să merg la o echipa de liga a 2-a şi să pot să mă impun, să joc cât mai multe meciuri.", a declarat Cristian Ignat.

Ignat a dezvăluit că se mândreşte cu faptul că reprezintă România la nivel U21 şi speră să ajungă alături de echipa mare la un Campionat Mondial.

"Este foarte frumos, să joc pentru România şi îmi doresc să îmi reprezint ţara cât mai bine. Visez să ajung la un Campionat Mondial. Consider că este un fotbal mult mai dezvoltat şi m-a ajutat foarte mult în drumul meu, în carieră şi chiar mi-a oferit foarte multe şi da, asta a fost decizia mea.", a continuat Ignat.

Tânărul apărător a recunoscut că îşi doreşte să ajungă în Premier League, un campionat în care consideră că şi-ar putea pune în valoare calităţile fizice.

"În Premier League m-aş potrivi pentru că sunt şi jucător înalt şi asta se cere, urmăresc foarte mult campionatul din Premier League şi acolo îmi doresc să ajung.", a mai spus Ignat.

 

Afla mai multe despre: rapidcristian ignatsuperliganeil lennon 

viewscnt
Articole similare