You are here:

VIDEO | Fază controversată în Superligă. Câte minute a durat analiza VAR a golului marcat de Poli Iaşi în prima repriză cu Gloria Buzău

VIDEO | Fază controversată în Superligă. Câte minute a durat analiza VAR a golului marcat de Poli Iaşi în prima repriză cu Gloria Buzău

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi şi Gloria Buzău s-a jucat în Copou, între două echipe care au în mare parte acelaşi obiectiv: evitarea retrogradării.

O nouă fază controversată în prima ligă din România

Poli Iaşi şi Gloria Buzău s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul trei din Superliga României.

A fost o partidă care nu a avut parte de foarte multe evenimente în prima jumătate de oră de joc. Totuşi, a venit minutul 29.

Gazdele de la Iaşi au deschis scorul, prin Alin Roman. Căpitanul echipei din Copou a introdus mingea în poartă, dar faza a fost verificată şi în camera VAR pentru o posibilă poziţie de offside.

După îndelungi analize, reluări şi imagini, golul a fost validat. Reuşita ieşenilor a primit ”verde” din partea video-arbitrajului.

Totuşi, analiza acestei faze a durat nu mai puţin de şapte minute fix, în intervalul 28:09 - 35:09 al meciului. Dar a ieşit bine pentru Poli Iaşi.

 

Dar, în ciuda acestui aspect, anume faptul că nu s-a jucat deloc timp de şapte minute, de la margine s-au arătat doar şase minute de prelungire a partidei.

Iar la ultima fază de joc a primei reprize, în minutul 45+12, a venit şi golul egalizator, buzoienii marcând prin foarfeca lui Matos.

Afla mai multe despre: superligaiasi buzaupoli iasi 

viewscnt
Articole similare