You are here:

Neil Lennon a anunţat un nou transfer la Rapid. Jucătorul este dorit insistent în Giuleşti: "Clubul este în contact cu el de mai mult timp"

Neil Lennon a anunţat un nou transfer la Rapid. Jucătorul este dorit insistent în Giuleşti: "Clubul este în contact cu el de mai mult timp"

Rapid

Comentarii

Neil Lennon, antrenorul celor de la Rapid Bucureşti, a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei echipei sale din etapa a 3-a din Superliga, împotriva Petrolului Ploieşti.

Rapidiştii au avut parte de un început modest de sezon. Două rezultate de egalitate obţinute împotriva celor de la UTA Arad şi CFR Cluj, sunt singurele puncte obţinute de giuleşteni în acest sezon.

Antrenorul giuleştenilor, Neil Lennon, a clarificat situaţia căpitanului echipei, Cristi Săpunaru, înainte de partida cu Petrolul.

"Săpunaru este un profesionist, este într-o stare fizică foarte bună. Am discutat cu Cristi înaintea meciului cu CFR, vineri. Înţelege care este situaţia şi cu siguranţă va juca şi îşi va aduce contribuţia în acest sezon.

Trebuie doar să aibă răbdare. Cu siguranţă îşi va aduce contribuţia în multe meciuri din acest sezon, indiferent că va fi titular sau va intra pe parcurs. Săpunaru a jucat aici şi în amicalul de miercuri. A jucat 70 de minute şi s-a descurcat destul de bine. E important că a avut minute. Sunt şanse să-l vedem şi luni, dar nu vă voi spune echipa", a declarat Neil Lennon.

Lennon a vorbit şi despre o posibilă venire care va ajuta echipa în compartimentul defensiv. Este vorba de Alex Paşcanu, fostul internaţional român de tineret şi jucător al celor de la CFR Cluj. Tehnicianul nord-irlandez a dezvăluit faptul că Paşcanu este un jucător care se află pe lista clubului de mai multă vreme, iar transferul său ar putea fi o variantă de luat în calcul pentru Rapid.

Alex Paşcanu, dorit la Rapid

"Paşcanu este un jucător de care ne interesăm de mult timp, însă nu este nimic confirmat încă. Clubul este în contact cu el de mai mult timp. Sper să avem parte de o concluzie în următoarele săptămâni.", a mai spus Neil Lennon.

Afla mai multe despre: rapidneil lennonalex pascanu 

viewscnt
Articole similare