You are here:

Louis Munteanu, titular la Fiorentina! Minute pentru atacantul dorit de mai multe echipe din Superliga

Louis Munteanu, titular la Fiorentina! Minute pentru atacantul dorit de mai multe echipe din Superliga

Stranieri

Comentarii

Louis Munteanu, fostul golgheter al celor de la Farul Constanţa, revenit la Fiorentina după două sezoane petrecute la formaţia din Superliga, este titular în partida formaţiei din Serie A împotriva celor de la Preston North End.

Louis Munteanu, dorit de mai multe formaţii din Superliga

Atacantul dorit de mai multe echipe de top din Superliga în această vară este titular pentru echipa sa, Fiorentina, într-un meci din cadrul stagiului de pregătire din Marea Britanie. Preston North End este adversara grupării din Serie A, la partida de pe "Deepdale", arena din oraşul Preston, situat în nordul Angliei.

Munteanu a fost inclus pe lista jucătorilor care vor participa la stagiul de pregătire din această vară. Rămâne de văzut dacă fostul atacant al Farului va avea parte de minute la Fiorentina, în cazul în care clubul nu va ajunge la o înţelegere cu patronii care îşi doresc serviciile atacantului român, în această vară.

Fiorentina a înregistrat un rezultat de egalitate împotriva celor de la Bolton Wanderers în primul meci amical al stagiului de pregătire din Marea Britanie, cu scorul de 1-1.

  • 1.800.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului dorit de cluburi precum CFR Cluj şi FCSB, conform transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: louis munteanufiorentinafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare