Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic a obţinut a 50-a victoria din acest an şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, Stefanos Tsitsipas s-a retras încă din grupe

Novak Djokovic a obţinut a 50-a victoria din acest an şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, Stefanos Tsitsipas s-a retras încă din grupe

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic, liderul ATP, s-a calificat, miercuri, în semifinalele Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe rusul Andrei Rublev, scor 6-3, 6-2, în timp ce Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP, a fost nevoit să se retragă.

Sârbul Novak Djokovic, liderul ATP, s-a calificat, miercuri, în semifinalele Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe rusul Andrei Rublev, scor 6-3, 6-2, în Grupa Verde a competiţiei de la Torino.

Odată cu acest succes, al 50-lea al său din acest an, Djokovici a câştigat Grupa Verde. Novak Djokovic are în palmares cinci Turnee ale Campionilor câştigate: 2008, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

Djokovic s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, Stefanos Tsitsipas s-a retras încă din grupe

De cealaltă parte, tenismenul grec Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP, a fost nevoit să se retragă de la Turneul Campionilor de la Torino, din cauza unor probleme la cotul drept.

El suferea de mai mult timp de dureri la cot, iar acestea s-au acutizat la competiţia de la Torino, la care a fost învins, în primul meci, cu scorul de 6-4, 6-4, de rusul Andrei Rublev, locul 5 ATP.

Tsitsipas va fi înlocuit de britanicul Cameron Norrie, locul 12 ATP. Norrie va intra pe teren în etapa a doua Grupei Verzi, în meciul cu norvegianul Casper Ruud (Norvegia), locul 8 ATP, programat joi.

Stefanos Tsitsipas este al doilea jucător care se accidentează la această ediţie a finalei sezonului, după italianul Matteo Berrettini, locul 7 ATP.

Berrettini a abandonat meciul din etapa I a Grupei Roşii cu germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP, la scorul de 6-7 (7), 0-1, şi a fost înlocuit din etapa a II-a de compatriotul său Jannik Sinner, locul 11 ATP.

Afla mai multe despre: novak djokovicstefanos tsitsipas 

viewscnt
Articole similare