Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic, victorie impresionantă în faţa lui Andrey Rublev! Campionul sârb este în semifinale la Wimbledon

Novak Djokovic, victorie impresionantă în faţa lui Andrey Rublev! Campionul sârb este în semifinale la Wimbledon

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP) l-a învins pe Andrey Rublev (25 de ani, 7 ATP), scor 4-6, 6-1, 6-4, 6-3 şi s-a calificat în semifinale la Wimbledon.

Novak Djokovic, victorie entuziasmantă împotriva lui Andrey Rublev

Sârbul Novak Djokovic, cap de serie numărul 2, s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de grand slam de la Wimbledon.
Djokovici l-a învins în sferturile de finală pe rusul Andrei Rublev, după un meci de două ore şi 48 de minute. 
Deşi a început mai bine meciul, sportivul din Rusia nu a putut menţine nivelul de joc, iar Novak Djokovic a punctat in momentele importante, reuşind astfel să revină încă o dată impresionant, deşi a fost învins în primul set.
În faza următoare, sârbul îl va întâlni pe Jannick Sinner (Italia), cap de serie 8, care l-a eliminat pe rusul Roman Safiullin, scor 6-4, 3-6, 6-2, 6-2.
Pentru Djokovic a fost meciul 400 de grand slam, iar semifinala cu Sinner va fi a 46-a de turneu major, ceea ce îl face pe sârb să egaleze recordul lui Roger Federer la simplu masculin. De asemenea, va fi a 12-a semifinală de Wimbledon jucată de sârb.
La actuala ediţie a Grand Slam-ului londonez, campionul sârb are ocazia de a-şi trece în conturi cel de-al 24-lea titlu major, el deţinând deja recordul la simplu masculin, cu 23 de astfel de trofee câştigate. Rafael Nadal, cu 22 şi Roger Federar, cu 20 îl urmează pe Novak Djokovic la acest capitol.

Surpriză la Wimbledon! Tsitsipas a fost eliminat de Eubanks. Sabalenka a defilat cu Alexandrova şi merge în sferturi

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka s-a calificat, luni, în sferturi la Wimbledon, după victoria cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, scor 6-4, 6-0.Meciul a durat o oră şi 11 minute, iar Sabaleka va evolua în sferturi cu americanca Madison Keys. La masculin, americanul Christopher Eubanks, 27 de ani, care câştigase doar nouă meciuri în circuitul ATP înainte de 2023, l-a eliminat luni după-amiază pe Stefanos Tsitsipas în optimi. El s-a impus, scor 3-6, 7-6(4), 3-6, 6-4, 6-4), în trei ore şi 7 minute de joc.

Afla mai multe despre: novak djokovicandrey rublevwimbledon 

viewscnt
Articole similare