Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a crucit când a văzut ce a scris Florin Talpan: "E uluitor. Ar trebui o comisie de expertiză medicală. Cred că are probleme mari"

MM Stoica s-a crucit când a văzut ce a scris Florin Talpan: "E uluitor. Ar trebui o comisie de expertiză medicală. Cred că are probleme mari"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat mesajul prin care juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a reacţionat la aflarea veştii că rivalii ajung pe stadionul din Ghencea.

Mihai Stoica l-a contrat pe Florin Talpan pentru ce a scris: "Sunt mâhnit, cred că are probleme mari"

FCSB va juca pe Stadionul Steaua derby-ul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a doua din Superliga, sâmbătă, 22 iunie, ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Informaţia a fost confirmat şi de CSA Steaua Bucureşti, care a transmis că decizia a fost luată în cadrul Ministerului Apărării. 

Cum era de aşteptat, Florin Talpan n-a asistat pasiv şi a oferit o reacţie amplă, în care a atacat FCSB şi pe finanţatorul Gigi Becali. 

Pentru că a folosit cuvântul "speţă" în mai multe rânduri atunci când a adus aminte de prejudiciul de 37 de milioane de euro din dreptul lui Gigi Becali, pentru CSA Steaua, Mihai Stoica l-a taxat pe Florin Talpan. 

"Speţa asta, că tot repetă cuvântul 'speţă”' mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor. 

Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre? Cum să spui că echipa asta nu are performanţă? Din 2003 încoace, nu există nicio echipă în Europa de Est cu mai multe meciuri în cupele europene. Din 2003, echipa asta are 20 de calificări din 20 posibile în cupele europene. Înainte, obiectivul era calificarea în cupele europene", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Mihai Stoica a continuat să-i dea replica lui Florin Talpan

Apoi, oficialul FCSB a remarcat un alt pasaj al mesajului complex scris de juristul CSA Steaua. 

"Apăraţi Steaua! Apăraţi Armata", au fost cuvintele scrise de Florin Talpan şi de care s-a legat oficialul FCSB. 

"Talpan susţine că stadionul trebuie să producă pagubă. Apăraţi Armata? Ministerul Apărării Naţionale, asta e armata, şi spune Talpan apăraţi Ministerul Apărării, adică apăraţi armata. Sunt mâhnit, cred că are probleme mari", a adăugat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

De asemenea, Mihai Stoica a comentat şi informaţia că FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua

Mesajul integral al lui Florin Talpan, în urma deciziei MApN de a permite FCSB să joace în Ghencea

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorin talpanfcsb dinamo stadion steauafcsb stadion steaua 

viewscnt
Articole similare