Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am venit aici în vacanţă”. Florinel Coman anunţă un meci de totul sau nimic cu West Ham: ”Îmi doresc să marchez”

”Nu am venit aici în vacanţă”. Florinel Coman anunţă un meci de totul sau nimic cu West Ham: ”Îmi doresc să marchez”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a prefaţat partida dintre FCSB şi West Ham şi a precizat că formaţia bucureşteană va da totul pentru a face un meci cât mai bun la Londra.

FCSB debutează în grupa B a Conference League împotriva formaţiei West Ham, de la ora 22:00. Cele mai importante faze vor fi în format live text pe orangesport.ro.

La conferinţa de presă dinaintea meciului, alături de antrenorul Nicolae Dică a participat şi Florinel Coman. Căpitanul FCSB-ului are încredere că echipa bucureşteană va face un meci mare la Londra.

Florinel Coman anunţă că West Ham nu va avea un meci uşor cu FCSB

Fotbalistul de 23 de ani a renăscut în acest sezon. După lungile perioade de absenţă cauzate de multiplele probleme medicale, a început din nou să se vadă în jocul echipei şi să fie din ce în ce mai implicat în fazele ofensive ale formaţiei lui Dică.

Tocmai de aceea, Coman şi-ar dori să înscrie şi diseară, în poarta lui West Ham,

”E o grupă foarte grea pentru noi, dar e un plus pentru că ne vedem valoarea, jucăm cu echipe puternice. Obiectivul e să încercăm să jucăm fotbal cu oricine.

(n.r. despre West Ham) Sunt mai bine cotaţi decât noi, normal, joacă în Premier League, ce pot să spun...  dar nu am venit aici în vacanţă. Cum am mai spus-o, am venit să facem un meci bun, am venit să jucăm fotbal pentru că din cauza asta suntem aici, din cauza asta ne-am apucat de fotbal, să jucăm meciurile acestea de Europa. 

(n.r. despre fani) Le mulţumim că au venit lângă noi. Am înţeles că au venit în număr foarte mare şi e un meci european, au încredere în noi, nu i-am dezamăgit, am reuşit să intrăm în grupe şi cred că îi vom face fericiţi şi de acum încolo.

Îmi doresc să marchez cu orice echipă, în orice joc, vă daţi seama, cu atât mai bine că o fac împotriva lor.

Mă simt 100% refăcut. Am încredere, am o formă bună, am reuşit să am realizări în ultimele meciuri, aşa că sunt pe un drum bun”, a declarat Florinel Coman. 

Afla mai multe despre: comanfcsb 

viewscnt
Articole similare