Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu au îngropat securea! Marian Iancu, în război cu unul dintre greii fotbalului românesc. ”Duşmani până la moarte!” | EXCLUSIV

Nu au îngropat securea! Marian Iancu, în război cu unul dintre greii fotbalului românesc. ”Duşmani până la moarte!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Deşi a ieşit din fotbal în urmă cu 11 ani, Marian Iancu nu l-a uitat pe Arpad Paszkany, fostul patron al CFR-ului. Cei doi s-au contrat în presă de mai multe ori în perioada în care Poli Timişoara şi CFR Cluj se luptau pentru supremaţie în fotbalul românesc, iar disputa lor a rămas vie în amintirea lui Iancu.

Marian Iancu a fost patronul grupării de pe Bega în perioada 2005-2011, iar prin investiţiile sale, Poli Timişoara a devenit una dintre echipele care au speriat granzii din capitală.

Cu toate acestea, gruparea ”viola” nu a reuşit să câştige primul titlu din istoria clubului, în ciuda faptului că Iancu a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-şi îndeplini visul. ”Elefantul” a plătit aproximativ 21,3 milioane de euro în schimbul a 101 jucători, în cei şase ani petrecuţi la Poli, dar a fost nevoit să se mulţumească doar cu două ”titluri” de vicecampioană şi o finală de Cupă a României.

Marian Iancu nu a îngropat securea războiului cu Paszkany. ”Duşmani până la moarte”

Invitat la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă, Marian Iancu a vorbit despre ”titanii Ligii 1” din perioada în care era investitor la Poli Timişoara. Iancu a dezvăluit că cea mai tensionată relaţie a avut-o cu Arpad Paszkany, omul de afaceri care a investit la CFR Cluj din 2002 până în 2018, şi alături de care gruparea din Gruia a câştigat primele patru titluri de campioană din istorie.

Cei doi s-au ”ciondănit” în repetate rânduri în spaţiul public, Paszkany acuzându-l pe Iancu că este un ”mitic” care ”fură bani” de la Consiliul Judeţean Timiş. La rândul lui, fostul patron al Timişoarei a susţinut în repetate rânduri că CFR Cluj este favorizată de arbitri.

”Paszkany, duşmani până la moarte şi dincolo de ea, ca să vorbim ca în tribune”, a spus Marian Iancu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: poli timişoaramarian iancuarpad paszkany 

viewscnt
Articole similare