Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă schimbare de antrenor azi în fotbalul românesc! Plecarea a avut loc de la o echipă cu pretenţii: "Pe cale amiabilă. Obiectivul era locurile 1-2"

O nouă schimbare de antrenor azi în fotbalul românesc! Plecarea a avut loc de la o echipă cu pretenţii: "Pe cale amiabilă. Obiectivul era locurile 1-2"

Breaking News

Comentarii

Continuă schimbările de antrenor în fotbalul românesc. Ianis Zicu a anunţat că s-a despărţit de Concordia Chiajna, echipa din Liga 2 cu care a fost aproape să promoveze la finalul sezonului trecut.

Ianis Zicu se desparte de Concordia Chiajna

Doar şapte etape a mai prins Ianis Zicu din noul sezon al Ligii 2. După înfrângerea de pe teren propriu cu Unirea Constanţa, scor 1-0, antrenorul a anunţat că renunţă pe cale amiabilă la banca tehnică a echipei din Ilfov.

Aflată doar pe locul 14 în acest campionat, Concordia Chiajna a fost aproape să promoveze în barajul pentru Superligă, la finalul sezonului trecut, când Chindia Târgovişte a reuşit menţinerea după meciul direct. 

Ianis Zicu a spus adio printr-un mesaj, la jumătate de an de când a fost instalat la Concordia Chiajna.

"Bună ziua dragi iubitori ai fotbalului (cum se spunea la tv şi radio când eram eu mic )!

Vreau să va anunţ că astăzi am decis împreună cu conducerea clubului să încetăm pe cale amiabilă contractul care era scadent la finalul acestui sezon! Vreau să le mulţumesc tuturor celor din club pentru această perioadă de 7 luni în care am muncit zi de zi cu dorinţa promovării în prima liga!Din păcate am ratat această promovare sezonul trecut în barajul cu Chindia Târgovişte după o dublă manşă încheiată la egalitate şi decisă la lovituri de la 11 metri...

Am început un nou sezon cu speranţe multe şi o dorinţa şi mai mare de a promova...dar rezultatele nu au fost aşa cum ne doream din diferite motive obiective sau mai puţin obiective...cu toate că am schimbat 20 de jucători în această vară, atât eu cât şi conducerea ne-am fixat ca obiectiv locurile 1-2! Astăzi fiind la 8 puncte de primul loc ,îmi doresc că această schimbare de antrenor să aducă acel "declic" mental la nivelul jucătorilor pentru a intra din nou în lupta promovării... Munca şi seriozitatatea lor nu trebuie să înceteze indiferent ce situaţii apar la nivelul clubului.... Jucătorii beneficiază de toate condiţiile pentru a face performanţă şi sper să ducă presiunea acestui sezon cu demnitate şi bărbăţie! Mult succes Concordia Chiajna!", a transmis, printre altele, Ianis Zicu pe pagina personală de Facebook. 

Tot azi, Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte, iar Dan Petrescu are o şedinţă decisivă privind viitorul său la CFR Cluj cu Nelu Varga. 

Afla mai multe despre: ianis zicuconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare