Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema cu care a apărut Billel Omrani la FCSB. Ce a descoperit staff-ul lui Nicolae Dică | EXCLUSIV

Problema cu care a apărut Billel Omrani la FCSB. Ce a descoperit staff-ul lui Nicolae Dică | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani) are de tras serios pentru a reveni la forma care l-a consacrat la CFR Cluj. Fotbalistul a sosit cu o problemă previzibilă la FCSB.

Ce se întâmplă cu Billel Omrani la FCSB

Atacantul născut în Franţa, la Forbach, dar care evoluează pentru Algeria a căutat toată vara un contract în străinătate până să ajungă la FCSB, iar în aceste luni a pierdut din pregătirea fizică riguroasă din perioada petrecută sub comanda lui Dan Petrescu. 

Deşi i-a asigurat pe campionii Superligii că în România va juca doar la CFR Cluj, Billel Omrani a ales-o pe rivala din Bucureşti, unde se bucură de încrederea lui Gigi Becali. 

Până să apară pe teren, atacantul are nevoie de o pregătire fizică, pentru a contribui din plin la ascensiunea FCSB în clasament. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Billel Omrani poate să apară în echipa pregătită de Nicolae Dică după pauza competiţională cauzată de meciurile echipelor naţionale. 

Aşa cum era de aşteptat, ex-jucătorul lui CFR Cluj a venit cu probleme în privinţa exerciţiilor care necesită o intensitate ridicată. 

Staff-ul îl pregăteşte în această perioadă de pauză competiţională pentru a putea rezista cât mai multe minute pe teren, odată revenit. 

"Da. Aerob, de excepţie, anaerob, probleme. E clar că nu s-a antrenat. A jucat 20 de minute pe 12 iunie în Algeria - Iran, ultimul meci oficial. Nu prea s-a antrenat, dar se antrenează (n.r. - la FCSB). 

Şi noi vrem să-l vedem. S-a discutat să joace amândoi (n.r. - Omrani şi Compagno), că de asta a venit Omrani", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

  • 47 de goluri, 42 de pase decisive şi 209 meciuri sunt cifrele lui Billel Omrani la CFR Cluj, club cu care a câştigat cinci campionate în România. 

"Cu Omrani, Compagno, Cordea Coman, Olaru, Edjouma, Cordea, cine ne poate bate pe noi?", spunea Gigi Becali, la Pro Arena. De asemenea, afaceristul i-a transmis lui Nicolae Dică faptul că vrea să-i vadă în acelaşi timp pe teren pe Andrea Compagno şi Billel Omrani, cele mai noi achiziţii din atac. 

 

Afla mai multe despre: billel omrani fcsbfcsbmihai stoicagigi becalinicolae dica 

viewscnt
Articole similare