Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să facem concurs la antrenament”. Erik Lincar, după un nou eşec al lui U Cluj: ”Dacă nici din penalty nu dăm pe poartă...”

”O să facem concurs la antrenament”. Erik Lincar, după un nou eşec al lui U Cluj: ”Dacă nici din penalty nu dăm pe poartă...”

U Cluj

Comentarii

Erik Lincar, antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, a oferit primele reacţii după ce echipa pregătită de acesta a pierdut contra echipei Petrolul Ploieşti, în etapa a patra din Superligă. Odată cu acest eşec, ardelenii au rămas fără victorie de la revenirea în prima ligă.

U Cluj a pierdut partida de pe teren propriu contrat unei alte nou-promovate, Petrolul Ploieşti, scor 0-1, şi a rămas doar cu două puncte stagionale.

Clujenii au ratat şi un penalty, prin Bălan, pe finalul primei reprize.

La capătul meciului, Erik Lincar a fost supărat pentru că echipa sa marchează extrem de puţin.

Antrenorul Universităţii Cluj a subliniat faptul că la deplasarea cu UTA Arad, din etapa viitoare, echipa sa va fi mai pragmatică pentru a reuşi să obţină cele trei puncte.

”Din două penalty-uri în ultimele două etape nu am reuşit să marcăm nici unul. O să facem concurs la antrenament, să vedem cine bate mai bine...

Vă daţi seama că nu stăm foarte bine cu moralul acum. Am avut şuturi la poartă, dar nu pe poartă. Dacă nici din penalty nu am reuşit să dăm pe poartă sau să egalăm, asta e situaţia.

E o echipă ultradefensivă. Joacă cu două linii de 5 şi de 4 şi e foarte greu să îi desfaci dacă primeşti gol.

Trebuie să fim bărbaţi şi să fim mai pragmatici ca să obţinem puncte de la Arad, o deplasare foarte dificilă.

Nu ştiu dacă mai am starea necesară să mai particip şi la festival (n.r. Untold)”, a declarat Lincar, după meci.

Afla mai multe despre: u clujpetrolul 

viewscnt
Articole similare