You are here:

Ofertă din zona arabă pentru unul dintre jucătorii lui Dan Petrescu. CFR Cluj a refuzat propunerea pe loc

Ofertă din zona arabă pentru unul dintre jucătorii lui Dan Petrescu. CFR Cluj a refuzat propunerea pe loc

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana României în ultimele cinci sezoane, a primit o ofertă avantajoasă din punct de vedere financiar din zona arabă pentru un jucător important, al cărui cotă a crescut semnificativ de la venirea sa în Gruia, dar gruparea ardeleană a refuzat propunerea.

Faptul că CFR Cluj are probleme financiare nu este o surpriză, mai ales după eliminarea suferită în preliminariile din Liga Campionilor, iar sursele Orange Sport au dezvăluit că jucătorii lui Dan Petrescu au restanţe salariale de trei luni.

Chiar şi în aceste condiţii, conducerea campioanei îşi permite să refuze oferte financiare avantajoase pe care le are pentru jucătorii săi.

Ofertă din zona arabă pentru unul dintre jucătorii lui Dan Petrescu. CFR Cluj a refuzat propunerea pe loc

O astfel de propunere a venit şi din zona arabă pentru mijlocaşul Nana Boateng, unul dintre cei mai apreciaţi jucători din lotul grupării clujene.

Al Khaleej, grupare care a promovat în prima ligă din Arabia Saudită, a oferit un milion de dolari, echivalentul a 1,2 milioane de euro, pentru a-l aduce ca împrumut pentru un an.

Totuşi, conducerea din Gruia a refuzat propunerea venită din zona Golfului, conform Gsp, ceea ce ar indica faptul că problemele financiare ale campioanei nu ar fi chiar aşa de grave cum ar lăsa să se înţeleagă.

Dan Petrescu îl consideră pe Nana Boateng un fotbalist esenţial pentru filozofia sa de joc, iar clubul nu este dispus să îl vândă pe mai puţin de cinci milioane de euro.

În vârstă de 28 de ani, mijlocaşul defensiv ghanez a sosit la CFR Cluj în luna septembrie a anului trecut, fiind adus de la finlandezii de la KuPS.

Evoluţiile sale în Gruia au impresionat, acesta bifând 41 de meciuri şi trei goluri în tricoul vişiniu.

Treptat, a ajuns la o cotă de piaţă de 1,4 milioane de euro şi, de asemenea, unul dintre jucătorii indispensabili pentru Dan Petrescu.

Nana Boateng a fost ales de Basarab Panduru în echipa ideală a sezonului trecut din campionatul României. Ghanezul ocupă rolul de mijlocaş defensiv.

"Singurul care poate juca acolo e Boateng, ceilalţi parcă eu nevoie de cineva lângă. Parcă e jucătorul care ştie să joace acolo ca 'închizător'. A dat şi două goluri foarte importante, cu Voluntari, cu Craiova", declara expertul Orange Sport, la finalul sezonului trecut.

De-a lungul carierei, Nana Boateng a mai evoluat pentru Colorado Rapids, Kuopion Palloseura şi Stromsgodset IF.

Afla mai multe despre: cfr clujarabia 

viewscnt
Articole similare