Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dawa, elogii pentru FCSB: ”Este un club mare, un fel de PSG în Franţa”. Declaraţii la superlativ în presa din străinătate

Dawa, elogii pentru FCSB: ”Este un club mare, un fel de PSG în Franţa”. Declaraţii la superlativ în presa din străinătate

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa a ajuns în această vară la FCSB, acolo unde a apucat deja să debuteze, în remiza cu U Cluj. Noul fundaş central al vicecampioanei a avut cuvinte la superlativ pentru formaţia bucureşteană, pe care a comparat-o cu PSG, gigantul din Ligue 1.

Joyskim Dawa este un nume care s-a făcut cunoscut în România odată cu sosirea sa vara trecută la FC Botoşani.

La capătul unui sezon în care a disputat 32 de partide oficiale la formaţia moldoveană şi a marcat patru goluri, fundaşul central a făcut trecerea spre Bucureşti.

A semnat cu FCSB, vicecampioana României, astfel că evoluţiile sale din Moldova au fost răsplătite cu succes. Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru a-l aduce.

Ajuns la formaţia bucureşteană, Dawa a fost titular încă din prima etapă în centrul defensivei, acolo unde a făcut pereche cu Haruţ.

Născut în Franţa, Joyskim Dawa este internaţional camerunez, reuşind să bifeze nouă selecţii în naţioanala africană. Ultima a fost însă în luna noiembrie a anului 2019.

Dawa, elogii pentru FCSB: ”Este un club mare, un fel de PSG în Franţa

Astfel, fundaşul de 26 de ani a vorbit în presa din Camerun despre motivul pentru care a ales să meargă la FCSB.

De asemenea, Dawa a comparat-o pe FCSB cu PSG, club ce a subordonat campionatul francez în ultimul deceniu.

Internaţionalul camerunez a vorbit şi despre obiectivele sale la formaţia lui Gigi Becali: titlul şi calificarea în grupele Conference League.

”Am ales să continui în România, pentru că a trebuit să confirm ce am realizat cu FC Botoşani în primul sezon. Am vrut să rămân într-un campionat pe care-l cunosc, nu să mă duc undeva unde aş fi început de la 0.

Am decis să vin la FCSB, pentru că acolo este un proiect. Fac parte din acest proiect. FCSB e un club mare, există marketing, entuziasm, este un fel de PSG în Franţa. Aşa că am ales să vin şi să dovedesc ce am reuşit la Botoşani.

Trebuie să ne calificăm în Conference League şi, bineînţeles, să luăm campionatul. Ar fi un pas mare pentru mine, pentru că nu am fost campion până acum”, a declarat Joyskim Dawa pentru jurnaliştii de la africafootunited.com.

Afla mai multe despre: dawafcsb 

viewscnt
Articole similare