Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă surprinzătoare făcută de Hagi pentru Becali. Farul, o nouă lovitură încercată cu un fotbalist de la FCSB

Ofertă surprinzătoare făcută de Hagi pentru Becali. Farul, o nouă lovitură încercată cu un fotbalist de la FCSB

FCSB

Comentarii

Sorin Şerban a fost criticat dur după evoluţia sa din partida dintre FCSB şi U Cluj, iar motivul pentru care Gigi Becali l-a păstrat în lotul vicecampioanei până în momentul de faţă este dat de un presupus interes al lui Gică Hagi pentru jucător.

Sorin Şerban (22 de ani) a ajuns pentru prima dată la FCSB în vara anului 2019, fiind adus de la Minaur Baia Mare. 

Nu a rămas foarte mult la echipă în perioada respectivă deoarece a fost împrumutat pentru un sezon la Poli Iaşi.

În 2020 a revenit la formaţia bucureşteană, dar nu a reuşit să se impună, fiind trimis chiar şi la echipa a doua.

Cum a căzut Gigi Becali în capcana lui Gică Hagi cu privire la Sorin Şerban. Fundaşul a rămas la FCSB datorită ”Regelui”

În 2021, fundaşul stânga a revenit la prima echipă şi a început să joace. Numărul şi calitatea evoluţiilor a crescut, astfel că a trezit, la acel moment, interesul lui Gică Hagi.

”Regele” dorea să îl aducă la Farul, care la vremea respectivă purta numele de Viitorul, iar Gigi Becali era dispus să renunţe la Şerban.

Totuşi, odată ce jucătorul a intrat ăn vizorul lui Gică Hagi, patronul a decis să îi mai acorde o şansă jucătorului, mai notează sursa citată.

Astfel, Sorin Şerban a rămas în continuare la FCSB, formaţie la care se află şi în prezent.

În stagiunea trecută, apărătorul lateral a evoluat în zece partide pentru FCSB în toate competiţiile, dintre care nouă în campionat, şi a reuşit o pasă decisivă.

Cotat la 200.000 de euro, Sorin Şerban a fost titular în prima etapă a Superligii, în flancul stâng al apărării FCSB-ului, dar a avut o evoluţie dezastruoasă şi a fost schimbat încă de la pauză.

Gruparea lui Toni Petrea s-a încurcat, reuşind doar o remiză (1-1) cu U Cluj.

La finalul jocului de pe Arena Naţională, Gigi Becali a izbucnit la la adresa jucătorului său, pe care îl comparase odată cu celebrul Marcelo, cel care a plecat de la Real Madrid,în această vară, din postura de cel mai galonat fotbalist din istoria clubului.

”Am avut mare încredere în Şerban, am zis că e fundaşul stânga care driblează, care face, care drege. Marcelo i-am zis (n.r.  fostul fundaş legendar al celor de la Real Madrid). Şi toată lumea spunea că mă înşel. M-am certat cu ei şi l-am impus”, a declarat patronul roş-albaştrilor, la Pro Arena.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare