Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansele de calificare ale echipelor româneşti în Conference League. Doi oameni din fotbalul românesc au dat răspunsul în direct | EXCLUSIV

Şansele de calificare ale echipelor româneşti în Conference League. Doi oameni din fotbalul românesc au dat răspunsul în direct | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Stoica şi Nicolae Dică au analizat şansele celor patru echipe româneşti de a se califica în grupele Conference League. Campioana CFR Cluj, vicecampioana FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi, deţinătoarea Cupei României, vor juca toate joi, în turul al doilea din cea de-a treia competiţie inter-continentală din Europa ca valoare.

Joi, în turul al doilea din Conference League, cele patru echipe româneşti vor evolua după cum urmează: CFR Cluj va juca împotriva celor de la Inter Club d'Escaldes (20:30), FCSB o va întâlni pe Saburtalo Tbilisi (19:00), Universitatea Craiova o va întâlni pe Vllaznia Shkodra (22:00), în timp ce Sepsi se va duela cu Olimpija Ljubljana (21:00).

Şansele de calificare ale echipelor româneşti în Conference League. Mihai Stoica şi Nicolae Dică au dat răspunsul în direct | EXCLUSIV

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, consideră că toate cele patru formaţiii din România au prima şansă în dublele lor, inclusiv Sepsi, care se află la a doua aventură europeană din istoria clubului.

Oficialul vicecampioanei este de părere că este important ca absolut toate echipele româneşti să se califice pentru a creşte urgent coeficientul ţării.

”Cred că toate echipele româneşti au prima şansă. Inclusiv Sepsi. Nu ştiu cum arată Olimpija Ljubljana acum. Dar ştiu nivelul.

Ţin minte Rudar Velenje, una dintre cele mai slabe pe care le-am întâlnit. Nivelul fotbalului din Slovenia a căzut mult de tot. Mult, mult, mult de tot. Nu mai sunt echipele alea… Maribor care a ajuns în grupe.

Ljubljana nu e cine ştie ce, cred. Acum, să vedem. Nici Sepsi nu are experienţă şi nu are pedigree european, dar anul trecut a pierdut la penalty-uri.

Ar fi excepţional să mergem mai departe toţi. De regulă, ţineam numai cu noi, dar acum chiar aş vrea ca echipele să meargă mai departe. Ar fi nevoie să facem coeficient”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, şi Nicolae Dică a împărtăşit opinia managerului general de la FCSB, fiind de părere că CFR Cluj, FCSB şi Craiova vor trece mai departe şi le dă şanse şi celor de la Sepsi.

”Am spus CFR Cluj… FCSB, Craiova se vor califica. Iar Sepsi chiar are o dublă grea. Nu sunt două jocuri aşa uşoare. Trebuie să facem puncte, să creştem coeficientul”, a completat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: conference leaguemihai stoicanicolae dica 

viewscnt
Articole similare