Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă ŞOC pentru a pleca de la naţională. Edi Iordănescu, salariu uriaş la un club din primăvara europeană: "E echipă de top din Europa"

Ofertă ŞOC pentru a pleca de la naţională. Edi Iordănescu, salariu uriaş la un club din primăvara europeană: "E echipă de top din Europa"
Comentarii

Edward Iordănescu a reuşit performanţa de a califica naţionala României la EURO 2024, terminând grupa din preliminarii fără înfrângere.

Naţionala României revine la un turneu final după o pauză de opt ani. Tricolorii lui Edward Iordănescu au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii, iar acum se pregătesc pentru duelurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, din grupele EURO 2024.

Deşi a obţinut o performanţă remarcabilă, Edward Iordănescu încă n-a primit o ofertă din partea federaţiei pentru prelungirea contractului scadent în vara acestui an. De altfel, la jumătatea lunii trecute, selecţionerul a recunoscut că speră să aibă o discuţie în privinţa înţelegerii sale cu FRF înaintea Campionatului European din Germania.

Acum, la doar câteva zile distanţă de la meciul amical pierdut de România, scor 2-3, cu Columbia, Edward Iordănescu a primit o ofertă greu de refuzat de la un club important din Europa. Cu un salariu anual de 300 de mii de euro, pe banca naţionalei României, selecţionerul tricolorilor este ademenit cu o ofertă uriaşă de Legia Varşovia, conform declaraţiilor lui Dumitru Dragomir.

“Este echipă de top în Europa, are nişte condiţii senzaţionale. Cine n-ar lăsa naţionala pentru Legia Varşovia? Poate să aibă acolo cel puţin 1 milion de euro salariu pe an.

Eu aş pleca în joc de glezne. Orice oportunitate favorabilă vieţii care se iveşte, ia-o în braţe şi fugi cu ea. Doar să nu fie în dauna familiei.

Să se ducă la Legia Varşovia şi să nu se uite în spate. Asta cu patriotismul e poveste de adormit copiii. Mai există patriotism acum? Când toţi vor să ne aducă înapoi cu 2000 de ani. Nu vedeţi care e trendul?” , a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

După sezoane la rând în care a dominat fotbalul polonez, Legia Varşovia traversează acum o perioadă dificilă. Echipa se află pe locul 5 în clasament şi are şanse mici de a câştiga titlul, în timp ce, în februarie, a fost eliminată din play-off-ul Conference League de Molde, cu scorul general de 6-2.

Afla mai multe despre: edward iordanescuromania 

viewscnt
Articole similare