You are here:

OFICIAL | ”Acord”. Prima mutare a nou-promovatei. Pe cine a adus echipa după urcarea în Superligă

OFICIAL | ”Acord”. Prima mutare a nou-promovatei. Pe cine a adus echipa după urcarea în Superligă

Superliga

Comentarii

Gloria Buzău a făcut prima mutare după ce a promovat în Superligă, dar nu la nivelul lotului de jucători, ci în partea de conducere.

Nou-promovata Buzău, ”transfer” în zona de conducere a clubului

Gloria Buzău are un nou preşedinte executiv. Nou-promovata din Superligă l-a numit în această funcţie pe Cristian Bălaşa.

”Alesul” buzoienilor pentru respectivul rol din conducerea clubului a fost ultima oară la Concordia Chiajna, în Liga 2, unde a ocupat mai multe posturi.

”Comitetul Director al Gloriei Buzău a ajuns la un acord cu Cristian Bălaşa pentru a prelua funcţia de preşedinte executiv al clubului. (...)

Fostul director sportiv al Concordiei Chiajna va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă, ce va fi organizată în zilele următoare”, a transmis, pe pagina oficială, clubul Gloria Buzău.

Cristian Bălaşa a fost jucător la nivelul primei ligi din România şi este tatăl lui Mihai Bălaşa, fundaşul central al celor de la Sepsi OSK.

De asemenea, acesta se reîntâlneşte la Gloria Buzău cu Andrei Prepeliţă, actualul antrenor al nou-promovatei. Cei doi au fost coechipieri pe vremea când ambii erau împărţeau vestiarul ca jucători la FC Argeş.

Afla mai multe despre: buzaucristian balasasuperliga 

viewscnt
Articole similare