Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de antrenor în Liga 2! Clubul nu mai poate promova, iar conducerea a luat decizia

Schimbare de antrenor în Liga 2! Clubul nu mai poate promova, iar conducerea a luat decizia

Liga 2

Comentarii

Concordia Chiajna are un sezon dezamăgitor. Văzuţi la startul Ligii 2 drept o candidată serioasă la promovarea în Superligă, ”vulturii” au ajuns în punctul în care nu mai au şanse matematice de a ajunge în play-off şi implicit de a reveni în prima ligă.

Ilfovenii au n start dezastruos de an, cu două înfrângeri din tot atâtea meciuri, iar eşecul cu Metaloglobus a făcut conducerea să pună piciorul în prag.

Erik Lincar nu mai este antrenorul Concordiei Chiajna! Cine va asigura interimatulâ

Cu 22 de puncte după 17 etape, Concordia Chiajna este sigură că va evolua în play-out-ul ligii secunde, cu două etape rămase de disputat din sezonul regular. Parcursul slab i-a determinat pe şefii grupării ilfovene să ia o decizie la nivelul băncii tehnice. Conform ProSport, Erik Lincar s-a despărţit amiabil de Chiajna, marţi, după ce discuţiile păreau să fi intrat în impas în urmă cu o zi.

Într-un final, cele două părţi par să fi ajuns la un acord în privinţa rezilierii contractului, iar interimatul va fi asigurat de Cristian Bălaşa, directorul sportiv al echipei, şi Costel Orac, care este posesor de licenţă PRO şi şeful Academiei Concordiei Chiajna.

Erik Lincar a fost numit în funcţia de antrenor principal al Concordiei la sfârşitul lui august 2023. În total, fostul mijlocaş al Stelei a adunat doar trei victorii în 15 meciuri pe banca ilfovenilor.

De-a lungul carierei, Lincar le-a mai pregătit pe Turris Turnu Măgurele şi Universitate Cluj. Cea mai importantă performanţa a sa este promovarea în Liga 1 alături de ”Şepcile Roşii”, petrecută în mai 2022.

Afla mai multe despre: liga 2steaua bucureşticoncordia chiajna 

viewscnt
Articole similare