You are here:

Agentul lui Cătălin Cîrjan a izbucnit după ce fotbalistul a fost dat afară! "O isterie generală în rândul românilor cu suflet negru"

Agentul lui Cătălin Cîrjan a izbucnit după ce fotbalistul a fost dat afară! "O isterie generală în rândul românilor cu suflet negru"
Comentarii

Agentul lui Cătălin Cîrjan, Cătălin Sărmăşan, a intervenit, după ce fotbalist care a jucat la Rapid Bucureşti în acest sezon a fost pus pe liber de Arsenal, clubul care l-a cumpărat în 2019, de la Viitorul Domneşti.

Supărare în tabăra lui Cătălin Cîrjan! "Abia a început şi era nevoie şi de oameni răi"

Arsenal Londra a anunţat, luni, plecarea a 22 de jucători. Printre aceştia se află şi Cătălin Cîrjan, mijlocaşul care a apărut sporadic la Rapid în sezonul în care a fost împrumutat. 

Deşi mai avea contract cu echipa din Premier League pentru încă un an, fotbalistul român va fi nevoit să-şi găsească un alt club. Totuşi, valul de reacţii a fost cel care a deranjat tabăra jucătorului. 

Cătălin Sărmăşan a avut o intervenţie dură, pe Facebook. 

"Vestea că Arsenal şi Cătălin Cîrjan au decis să-şi despartă drumurile, deşi mai există un an de contract, a declanşat o isterie generală în rândul românilor cu suflet negru. Culmea sau nu, n-a fost atâta bucurie nici când l-au transferat “tunarii” pe Cătălin. S-a declanşat revelionul frustraţilor doar pentru că un copil român, care a avut puterea să se ridice după aproape trei ani de inactivitate cauzată de intervenţii chirurgicale la ambii genunchi, că să facă apoi parte din lotul echipei mari a vicecampioanei Angliei, nu mai este la Arsenal. “Fraţilor, am învins, Cirjan nu a reuşit să-i ia locul lui Odegaard la Arsenal! Acum suntem fericiţi, ne speriasem că va reuşi şi ne va arată cât de mediocri suntem ”au gândit “merituoşii”.

Vreo câţiva specialişti i-au şi cântat prohodul carierei, pronosticand că va ajunge rău, prin Serie B din Italia. De parcă naţionala României nu de acolo a provenit în ultimii ani. Ce n-au luat în calcul fericiţii zilei de azi e că băiatul asta de numai 21 de ani, pe braţul căruia a stat banderolă echipei U23 a uneia din cele mai prestigioase academii ale lumii, a căzut şi s-a ridicat de mai multe ori decât au absolvit ei vreo formă de învăţământ ce le permite să judece un copil cu respect total faţă de muncă.

Şi o va mai face încă o dată, şi încă o dată. Ori de câte ori va fi nevoie pentru a păstra onoarea lui şi a familiei lui. Povestea ta nu e gata, Cătălin! Abia a început şi era nevoie şi de oameni răi, că să îi poţi aprecia mai mult pe cei buni. Cei care te cunoaştem, ştim de ce eşti capabil şi ştim şi că un an mai puţîn bun nu înseamnă o carieră eşuată sau o viaţă ratată.

Rataţi în viaţă rămân cei care s-au bucurat azi cu atâta ură viscerală. Rămâi demn şi priveşte cu încredere înainte, eu sunt unul din cei care îţi suntem recunoscători. Pentru că de la tine am învăţat deja, în câteva rânduri, cum viaţa bate fotbalul!", a transmis impresarul Cătălin Sărmăşan. 

Afla mai multe despre: catalin cirjancatalin sarmasancatalin cirjan arsenal 

viewscnt
Articole similare