Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul adus cu fast la Rapid a mai primit o lovitură! Clubul l-a pus pe liber la cinci ani de când a fost transferat

Fotbalistul adus cu fast la Rapid a mai primit o lovitură! Clubul l-a pus pe liber la cinci ani de când a fost transferat

Rapid

Comentarii

Arsenal Londra a anunţat, luni, plecarea a 22 de jucători, ale căror contracte expiră la 30 iunie. Printre aceştia se află şi Cătălin Cîrjan, mijlocaşul de 21 de ani care a fost împrumutat la Rapid.

Arsenal anunţă plecarea a 22 de jucători, între care şi Cătălin Cîrjan

Printre cei care vor pleca se află şi trei jucătoare de la echipa feminină. Din păcate, veştile rele nu se mai opresc pentru Cătălin Cîrjan, cel care nu s-a impus în Giuleşti, la Rapid, deşi a fost adus cu fast. 

Cei 22 de jucători puşi pe liber de Arsenal sunt: Mauro Bandeira, Omari Benjamin, Luis Brown, Cătălin Cîrjan, Noah Cooper, Sabrina D'Angelo, Henry Davies, Ovie Ejeheri, Mohamed Elneny, Taylor Foran, Hubert Graczyk, James Hillson, Henry Jeffcott, Tyreece John-Jules, Alex Kirk, James Lannin-Sweet, Kaylan Marckese, Vivianne Miedema, Arthur Okonkwo, Kamarni Ryan, Cedric Soares şi Kido Taylor-Hart.

Arsenal a adăugat că "discuţiile sunt în curs" pentru reînnoirea contractelor a trei jucători (Amario Cozier-Duberry, Karl Hein, Reuell Walters).

19 meciuri, 787 de minute şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Cîrjan la Rapid, în sezonul 2023-2024.

Cătălin Cîrjan a fost transferat de Arsenal în 2019, de la Viitorul Domneşti, însă românul nu a debutat pentru "tunari". 

 

Afla mai multe despre: catalin cirjancatalin cirjan arsenalcatalin cirjan rapid 

viewscnt
Articole similare