Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, refuzată. Jucătorul şi-a anunţat clubul: ”Dorinţa lui a fost de a rămâne alături de noi”

FCSB, refuzată. Jucătorul şi-a anunţat clubul: ”Dorinţa lui a fost de a rămâne alături de noi”

FCSB

Comentarii

FCSB îşi poate lua gândul de la Alex Chipciu (35 de ani), mai ales după cel mai recent anunţ făcut pe această temă de conducerea lui U Cluj.

Chipciu doreşte să continue la U Cluj. Conducerea ardelenilor a vorbit despre subiect

FCSB s-a arătat interesată din nou de Alex Chipciu, după ce l-a dorit şi înainte de sezonul în care a devenit campioană.

Dacă anul trecut, jucătorul a rămas până la urmă la U Cluj, situaţia care se prezintă şi în momentul de faţă ar duce spre acelaşi deznodământ.

Mai ales după anunţul făcut de conducerea formaţiei ardelene. Preşedintele clubului, Radu Constantea, a precizat că nu s-a pus problema ca el să plece de la U Cluj şi îl vede în continuare pe acesta în cadrul formaţiei actuale.

”Nu s-a pus niciodată discuţia să plece Alexandru Chipciu. Am avut discuţii cu el despre acest subiect. Noi îl vedem pe Alex cu noi şi după ce îşi va încheia cariera de jucător, deci nu s-ar fi pus problema să fi acceptat acea sumă.

Sigur, dacă cumva Alex ar fi insistat foarte mult că doreşte să plece la FCSB, puteam discuta să găsim o cale de mijloc, dar cum nu s-a pus această problemă şi dorinţa lui a fost de a rămâne alături de noi, nu ne-am gândit la vreo sumă de transfer”, a declarat Radu Constantea, conform Prosport.

Alex Chipciu este la U Cluj din 2022, când a venit de la rivala CFR. Înainte, acesta a mai jucat la Anderlecht, Sparta Praga, FCSB, Braşov şi Brăila.

Afla mai multe despre: alex chipciufcsbu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare