Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Atacantul dorit de Gigi Becali s-a despărţit de echipa sa şi a rămas liber de contract. Posibil transfer de răsunet pentru FCSB

OFICIAL | Atacantul dorit de Gigi Becali s-a despărţit de echipa sa şi a rămas liber de contract. Posibil transfer de răsunet pentru FCSB

FCSB

Comentarii

Arnold Garita, fostul atacant al celor de la FC Argeş, s-a despărţit de formaţia sa din Arabia Saudită, Al-Faisaly.

Fotbalistul camerunez şi-a anunţat despărţirea de Al-Faisaly, formaţie din a doua ligă din Arabia Saudită. Faisaly a ratat promovarea în prima divizie, iar Garita va părăsi gruparea saudită la finalul contractului său.

Garita, drum liber spre FCSB?

"E timpul să-mi iau rămas bun de la Al Faisaly, când contractul meu se încheie pe 30 iunie 2024, nu voi rămâne la club. Mulţumesc clubului pentru oportunitatea care mi-a permis să joc în Arabia Saudită. Sunt dezamăgit că nu am atins obiectivul de a promova, obiectiv care a fost cel al clubului şi al meu. Dar sper ca clubul să urce în Pro League sezonul viitor. Le doresc mult noroc lor! Mi se deschide o nouă aventură. Şi sper că va fi una incredibilă.", a fost mesajul lui Arnold Garita, pe Instagram.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Gigi Becali a recunoscut, anul trecut, că Garita s-a aflat în vizorul său, iar un transfer la FCSB nu ar fi fost exclus. Garita s-a aflat în negocieri cu formaţia campioană din Superliga, pe vremea când evolua la FC Argeş.

"Am înţeles că negocierile au eşuat deocamdată. Ne-a fost greu să jucăm împotriva lui. Gigi a vorbit cu impresarii şi la un moment dat a zis că se opreşte pentru că solicitările impresarilor pentru Garita erau mult peste ce dorea să ofere el. Sunt sume mult mai mari decât sumele pe care Gigi este dispus să le plătească pentru a-l înregimenta", declara MM Stoica, în iunie 2023, pentru Orange Sport.

Liber de contract, un transfer la FCSB rămâne o variantă plauzibilă pentru fostul golgheter al celor de la FC Argeş, care a retrogradat în Liga 2, alături de formaţia piteşteană, la sfârşitul sezonului trecut, după două înfrângeri în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

12 goluri în 33 de partide a înscris Garita în al doilea eşalon al fotbalului din Arabia Saudită. 650.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu prezenţe în campionate din ţări precum Belgia, Anglia şi Franţa, conform transfermarkt.com

În România, Garita a îmbrăcat tricoul celor de la FC Argeş. 40 de meciuri a bifat Garita în tricoul piteştenilor, în toate competiţiile, în perioada petrecută în România. A înscris de 14 ori pentru formaţia care evolua la acea vreme în Superliga.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliarnold garitafc argesal-faisalyarabia saudita 

viewscnt
Articole similare