Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, prima reacţie după întâlnirea cu Gigi Becali, la palat: "Am vorbit cu Ferguson. O să iau o decizie"

Florin Tănase, prima reacţie după întâlnirea cu Gigi Becali, la palat: "Am vorbit cu Ferguson. O să iau o decizie"

FCSB

Comentarii

Fostul golgheter al celor de la FCSB, plecat în Orientul Mijlociu, a ajuns la vârsta de 29 de ani şi are posibilitatea să se întoarcă la formaţia campioană din Superliga, eveniment susţinut de Superbet.

Gigi Becali este entuziasmat în ceea ce priveşte o revenire a fostului său golgheter, vândut în anul 2022 pentru 3.000.000, la Al-Jazira. Ajuns în Arabia Saudită, la Al-Okhdood, Tănase se află la sfârşitul aventurii sale în zona Golfului.

Florin Tănase: "Sunt încântat de ideea de a juca în Liga Campionilor"

Tănase a fost prezent la palatul patronului celor de la FCSB pentru a purta o discuţie cu omul pe care l-a poreclit "Ferguson". Internaţionalul român va decide în perioada următoare unde va ajunge, din sezonul viitor, dar a menţionat faptul că o campanie în UEFA Champions League alături de FCSB este un factor de luat în calcul.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Am vorbit cu Ferguson, mi-a făcut plăcere să ne revedem. Nu i-am promis nimic lui nea Gigi. O să iau o decizie în următoarele săptămâni în ceea ce priveşte venirea mea la FCSB. Mai am ceva discuţii şi aştept să văd ce se va întâmpla. Sunt încântat de ideea de a juca în Liga Campionilor", a declarat Florin Tănase, la Fanatik.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Florin Tănase nu a prins lotul echipei naţionale pentru partidele de pregătire de la începutul lunii iunie şi va lipsi cel mai probabil şi din lotul final care va merge la EURO 2024. În acest sezon, Florin Tănase a evoluat în 25 de partide în campionatul Arabiei Saudite, a înscris de două ori şi a oferit trei pase decisive.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tanasefcsbsuperligauefa champions league 

viewscnt
Articole similare