You are here:

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de fotbalistul cu meciuri la EURO 2024. Câţi bani va încasa Nelu Varga pe urma transferului

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de fotbalistul cu meciuri la EURO 2024. Câţi bani va încasa Nelu Varga pe urma transferului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat despărţirea de Arlind Ajeti (30 de ani), fundaşul albanez al echipei, prezent alături de naţionala Albaniei la EURO 2024.

Fostul fundaş al celor de la Basel nu a avut parte de minute constante la Cluj, în ultima perioadă. Astfel, Ajeti a părăsit gruparea din Gruia şi a semnat în Super Lig, prima divizie din Turcia, la formaţia Bodrumspor.

Ajeti a disputat un singur meci în noul sezon din Superliga, singura sa partidă din acest sezon, în toate competiţiile. Internaţionalul albanez a bifat 89 de minute în înfrângerea "feroviarilor" de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. Lipsa de minute s-a datorat şi unei accidentări suferite în perioada meciului împotriva trupei conduse de Constantin Gâlcă.

Ajeti a fost vândut la Bodrumspor, echipă la care evoluează şi internaţionalul român, George Puşcaş, în schimbul sumei de 300.000 de euro. CFR Cluj l-a transferat gratis în vara anului 2023, din Italia, de la Pordenone. Ajeti a evoluat în 26 de partide în tricoul "alb-vişiniu" şi a reuşit să înscrie de trei ori.

Arlind Ajeti, cedat de CFR Cluj în Turcia

"Mulţumim, Arlind Ajeti! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Bodrumspor FK au ajuns la un acord în ceea ce priveşte transferul definitiv al fundaşului Arlind Ajeti la formaţia din prima ligă a Turciei.

Venit în Gruia în vara anului trecut, Arlind a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 26 de partide şi a reuşit să înscrie de 3 ori.

Îţi mulţumim, Arlind, pentru dedicarea şi seriozitatea de care ai dat dovadă la CFR Cluj şi îţi dorim mult succes în continuare!", au transmis cei de la CFR Cluj, pe Facebook.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargaarlind ajetisuperligadan petrescu 

viewscnt
Articole similare