You are here:

VIDEO | Gabi Iancu şi-a numit marile regrete din carieră: "Eram teribilist, ştiu că am făcut şi alegeri neinspirate"

VIDEO | Gabi Iancu şi-a numit marile regrete din carieră: "Eram teribilist, ştiu că am făcut şi alegeri neinspirate"

Farul Constanța

Comentarii

Gabi Iancu (30 de ani), fotbalistul revenit sub comanda lui Gheorghe Hagi după câteva sezoane petrecute la echipe precum FC Hermannstadt şi FC U Craiova, a vorbit despre regretele din cariera sa de fotbalist.

Fotbalistul crescut de Academia de fotbal Gheorghe Hagi şi debutat de acesta la Viitorul Constanţa, a ajuns în a doua jumătate a carierei sale de fotbalist. Revenit la Constanţa pentru a patra oară, Iancu îşi doreşte să revină la forma pe care a arătat-o în urmă cu patru ani în tricoul echipei lui Gheorghe Hagi.

Iancu a recunoscut faptul că au fost momente în cariera sa pe care ar fi putut să le abordeze cu mai multă seriozitate, dar şi momente în care a luat anumite decizii mai puţin inspirate.

Fotbalistul cu prezenţe pentru echipa naţională a povestit şi revenirea sa în vârful clasamentelor golgheterilor din Liga 1 după un moment dificil din perioada în care a evoluat pentru FC Voluntari, cât şi pentru Dunărea Călăraşi.

Gabi Iancu: "Eram la Voluntari, am avut o problemă. Într-un an s-a schimbat totul"

"Mă gândeam că şi daca făceam parte din generaţia de acum sunt sigur că eram mai sus pentru că eu când eram mic nu eram copt şi eram teribilist. Şi acum sunt alţii teribilişti care sunt copţi, şi asta se caută, să fii tânăr şi să se câştige de pe urma ta.

Atunci te trezeşti, când ţi-ai dat seama că nu se mai vorbeşte despre tine, inseamnă că eşti aprope mort. A fost momentul când eram la Voluntari şi am avut o problema cu piciorul, nu puteam să joc, am ajuns la Călăraşi şi după aia m-au sunat de aici şi am ieşit golgheterul României, într-un an s-a schimbat totul. 

Ştiu că am făcut şi alegeri neinspirate, dar nu vreau să vorbesc despre echipele din afara. Şi la ultima când am mers în Rusia nu aveam cum să refuz. Nu aveam cum să refuz şi nu îmi pare rău pentru că mi s-a spus că vă fi ceva şi a fost o perioada scurtă, dar nu regret. Altele au fost regretele, când am plecat la echipe mai mici, dar în rest nu." a spus Gabriel Iancu.

Iancu a numit şi aspectele la care şi-ar fi dorit să lucreze dacă s-ar fi putut întoarce în timp, în perioadele de vârf ale carierei sale.

"Să fiu mai serios în anumite momente, să îmi dau seama că lucrurile se întâmplă pe bune şi că trece timpul şi să îmi spun oful când e cazul ca să nu fiu înteles greşit şi cum se spune că sunt arogant şi nu ştiu ce. Eu nu spuneam nimic şi părea că sunt arogant, dar eu păţisem ceva şi nu spuneam., a mai spus Gabi Iancu.

Gabriel Iancu a înscris 18 goluri în 28 de partide de campionat în sezonul 2019-2020 pentru Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: farul constantagabi iancusuperligagheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare