You are here:

OFICIAL | Adrian Mititelu forţează revenirea în Superliga. Patronul de la FC U Craiova 1948 a mai transferat un jucător

OFICIAL | Adrian Mititelu forţează revenirea în Superliga. Patronul de la FC U Craiova 1948 a mai transferat un jucător

FCU Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a confirmat transferul lui Modou Diagne.

Fotbalistul cu dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză, poate evolua pe mai multe poziţii, atât fundaş central cât şi mijlocaş central defensiv.

Venit rămas fără contract din luna iulie a acestui an după despărţirea de Pirin, formaţie din liga a 2-a din Bulgaria, a semnat un contract valabil pe un an cu o opţiune de prelungire de încă doi ani.

Modou Diagne, noul jucător al celor de la FC U Craiova

Diagne a mai evoluat pentru formaţii precum Al-Khor, Olympiakos Nicosia, Charleloi şi Nancy, pe parcursul carierei sale.

Fotbalistul cu trei prezenţe în naţionala U23 a Senegalului, cotat la 300.000 de euro, conform transfermarkt.com, va contribui la încercarea oltenilor de a reveni în Superliga în cel mai scurt timp posibil.

Oltenii i-au mai transferat în vara acestui an pe Claudiu Bălan, Marokhy Ndione, Tudor Oltean, Matei Moraru, Aboubacar Camara, Darius Ghindovean, Mihai Răduţ, Nestorly Lumbu, Răzvan Bălaşa, Alexandru Raicea, Codruţ Sandu şi Traian Ciubotaru.

"Bine ai venit, Modou Diagne! Modou Diagne a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948.

Jucătorul cu dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză, poate evolua atât pe postul de fundaş central, cât şi mijlocaş central defensiv. Modou are 30 de ani, 1.88m înălţime şi este jucător de picior drept.

În trecut, Modou Diagne a evoluat pentru echipele AS Nancy (Franţa), R Charleroi SC (Belgia), Olympiakos Nicosia (Cipru), Al-Khor SC (Qatar) şi Pirin Blagoevgrad (Bulgaria).

Mult succes, Modou! Îţi dorim cât mai multe performanţe în tricoul FCU 1948.", au transmis cei de la FC U Craiova 1948, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: adrian mititelufc u craiova 1948liga 2superliga 

viewscnt
Articole similare