You are here:

Gică Hagi, mutare şoc în ultima zi a perioadei de transferuri. "Regele" a renunţat la un fotbalist adus în urmă cu o lună

Gică Hagi, mutare şoc în ultima zi a perioadei de transferuri. "Regele" a renunţat la un fotbalist adus în urmă cu o lună

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a renunţat la serviciile unui fotbalist adus în vara acestui an.

Farul Constanţa s-a despărţit de George Merloi, fotbalist în vârstă de 24 de ani venit de la FC Voluntari, anunţă Fanatik.

Conform sursei citate, Merloi se va întoarce la formaţia de la care a plecat, FC Voluntari, grupare care a retrogradat în Liga 2, la capătul sezonului precedent din Superliga.

George Merloi, OUT de la Farul

Fostul internaţional de tineret nu a apucat să debuteze la Farul Constanţa, deşi clubul l-a prezentat drept o achiziţie importantă, în urmă cu o lună. Pe acelaşi post, Gheorghe Hagi îi mai are la dispoziţie pe Iustin Doicaru, Narek Grigoryan şi Gabriel Iancu.

Merloi a mai evoluat pe parcursul carierei sale la FCSB U19, Rennes B şi U19, Academica Clinceni, Astra Giurgiu şi FC Voluntari. Clubul constănţean şi-a asigurat 50% din drepturile federative ale fotbalistului, la momentul transferului, la sfârşitul lunii iulie.

Farul Constanţa s-a despărţit recent şi de un titular cert al echipei, Dina Grameni, plecat la Rapid Bucureşti. Diego Quieros, Mihai Popescu, Tudor Băluţă, David Kiki, Ronaldo Deaconu, Mateus Criciuma, Kevin Boli, şi Amine Benchaib sunt printre jucătorii care au plecat de la Farul, în această vară.

Afla mai multe despre: farul constantagheorghe hagigeorge merloifarulfc voluntarisuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare