You are here:

Probleme în Cipru - Kosovo, în Nations League. Arbitrul a oprit partida după ce au fost afişate două bannere cu mesaj politic

Probleme în Cipru - Kosovo, în Nations League. Arbitrul a oprit partida după ce au fost afişate două bannere cu mesaj politic
Comentarii

Partida dintre Cipru şi Kosovo, disputată la Larnaca, în grupa României din Liga C în UEFA Nations League.

Arbitrul partidei de la Larnaca, Sebastian Gishamer, din Austria, a întrerupt partida pentru o pauză de hidratare. Observatorul partidei i-a atras atenţia şi i-a transmis faptul că există două bannere problematice în tribună. Pe primul se poate citi: "Kosovo e Serbia", iar pe celălalt "Cipru e Grecia". Bannerele au fost ulterior îndepărtate de poliţie, iar partida s-a putut relua fără probleme.

Rămâne de văzut ce sancţiuni se vor impune în cazul spectatorilor care au afişat bannerele cu mesaje politice, pe AEK Arena, din Larnaca. Presa kosovară a descris incidentul petrecut în primul act al partide de la Larnaca.

"Meciul dintre Cipru şi Kosovo a fost întrerupt. Vedat Muriqi s-a apropiat de arbitru şi apoi jucătorii au mers spre banca selecţionatei din Kosovo. Meciul a fost întrerupt din cauza unui mesaj din tribune care avea conţinut politic", au scris jurnaliştii de la Koha.

Incident asemănător şi în România - Kosovo, în preliminariile pentru EURO 2024

Scandări similare au putut fi auzite şi la partida dintre România şi Kosovo disputate la Bucureşti, în preliminariile pentru EURO 2024, alături de un banner cu un mesaj asemănător. Partida disputată în luna septembrie a anului 2023 a fost întreruptă în prima repriză, timp de treizeci de minute.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniakosovociprunations league 

viewscnt
Articole similare