You are here:

OFICIAL | Surpriză în ultima zi de "mercato", în Superliga! Fotbalistul vândut cu 1.000.000 de euro s-a întors în România

OFICIAL | Surpriză în ultima zi de "mercato", în Superliga! Fotbalistul vândut cu 1.000.000 de euro s-a întors în România

Superliga

Comentarii

Andres Dumitrescu, fundaşul stânga cedat de Sepsi Sf. Gheorghe în toamna anului 2023 la Slavia Praga, una dintre cele mai importante formaţii din campionatul Cehiei, a revenit la Sf. Gheorghe.

Sepsi Sf. Gheorghe îl vindea pe Dumitrescu cu suma de 1.000.000 de euro, în septembrie 2023, la Slavia Praga. Covăsnenii l-au împrumutat de la formaţia cehă în iarna acestui ani, până la sfârşitul sezonului precedent. Dumitrescu s-a întors la Slavia, acolo unde nu a beneficiat de prea multe minute de joc. Andres Dumitrescu a acumulat doar opt prezenţe în tricoul formaţiei pragheze, în cele două perioade petrecute la club.

1.000.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului lateral în vârstă de 23 de ani, conform transfermarkt.com

Andres Dumitrescu s-a întors la Sepsi Sf. Gheorghe

"Bine ai revenit, Andres! Andres Dumitrescu, fundaşul în vârstă de 23 de ani, s-a întors la Sepsi OSK sub formă de împrumut, de la echipa Slavia Praha, până la finalul acestui sezon.", au transmis cei de la Sepsi Sf. Gheorghe, pe Facebook.

Dumitrescu a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe în ianuarie 2020, din Elveţia, de la echipa secundă a celor de la Lugano.

La nivelul echipelor naţionale, Dumitrescu are şapte prezenţe pentru selecţionata U21 a României, pentru care a debutat în martie 2022. Fostul fotbalist al celor de la FC Argeş a a petrecut cea mai lungă perioadă a carierei sale la seniori la Sepsi, pentru care a adunat 102 prezenţe.

Afla mai multe despre: sepsisuperligaandres dumitrescuslavia praga 

viewscnt
Articole similare