You are here:

Gigi Becali şi-a "urecheat" căpitanul de la FCSB după prestaţia avută la echipa naţională: "Să faci ce au făcut Mitriţă sau Ianis Hagi"

Gigi Becali şi-a "urecheat" căpitanul de la FCSB după prestaţia avută la echipa naţională: "Să faci ce au făcut Mitriţă sau Ianis Hagi"

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a urmărit prestaţia căpitanului celor de la FCSB, Darius Olaru, în meciul echipei naţionale a României împotriva Lituaniei.

"Tricolorii" s-au impus cu scorul de 3-1 la partida disputată pe Stadionul Steaua. Selecţionata lui Mircea Lucescu a deschis scorul în primele minute ale partidei. Golul egalizator al oaspeţilor şi jocul sub aşteptări al jucătorilor aflaţi în teren l-au forţat pe Mircea Lucescu să apeleze la jucătorii aflaţi pe banca de rezerve.

Printre jucătorii introduşi în teren de selecţionerul echipei naţionale s-a aflat şi Darius Olaru, unul dintre oamenii decisivi în drumul celor de la FCSB spre faza principală a UEFA Europa League.

Olaru a fost introdus în teren în minutul 56, în locul lui Marius Marin. Olaru i-a preluat poziţia din teren a lui Răzvan Marin, care a fost trecut pe postul lui Marius Marin. Darius Olaru a ajutat jocul "tricolorilor" şi a fost activ la mijlocul terenului, fără să contribuie decisiv la marcarea celor două goluri din repriza secundă ale României.

Denis Alibec, Ianis Hagi şi Alex Mitriţă au intrat şi au fost responsabili pentru reuşitele "tricolorilor" care au dus la victoria cu Lituania.

Gigi Becali a comparat prestaţiile fotbaliştilor introduşi în teren în repriza secundă şi a evidenţiat faptul că jucătorul său de la FCSB nu s-a ridicat la nivelul celorlalţi.

Gigi Becali: "Olaru a intrat bine, dar nu foarte bine"

"Olaru a intrat bine, dar nu foarte bine. Să dea gol sau pas de gol. Olaru e al meu. El a intrat bine, dar când intri în a doua repriză în minutul 60-70, tu trebuie să faci ce a făcut Mitriţă, nu Alibec.

Eşti proaspăt, driblezi, faci, dregi. Ce a făcut Ianis, Ianis a intrat, a scos 11 metri. Asta vreau de la Olaru când intră, gol, pas de gol, să fie decisiv. Că d-aia stai pe bancă odihnit. Când intri trebuie să fii spirt", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: echipa nationaladarius olarufcsbromanialituaniagigi becali 

viewscnt
Articole similare