You are here:

OFICIAL | CFR Cluj transferă de la Corvinul! Fotbalistul cu minute în preliminariile Europa League vine să se bată la titlul din Superliga

OFICIAL | CFR Cluj transferă de la Corvinul! Fotbalistul cu minute în preliminariile Europa League vine să se bată la titlul din Superliga

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat în mod oficial transferul fundaşului Flavius Iacob, venit de la Corvinul Hunedoara.

"Feroviarii" au realizat un nou transfer în această vară. După ultima venire, cea a lui Damjan Djokovic, a sosit şi Flavius Iacob, unul dintre fundaşii importanţi ai Corvinului Hunedoara şi un produs al academiei hunedorenilor.

Fundaşul lateral în vârstă de 23 de ani a făcut parte din lotul Corvinului Hunedoara care reuşea să cucerească Cupa României. Iacob a evoluat timp de 120 de minute în finala cu Oţelul Galaţi, ajunsă la loviturile de departajare. Flavius Iacob o părăseşte pe Corvinul după opt ani petrecuţi la club.

Flavius Iacob, noul jucător al celor de la CFR Cluj

În vârstă de 23 de ani, Iacob are o cotă de piaţă de 300.000 de euro, conform transfermarkt.com

"Bun venit, Flavius Iacob! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Corvinul Hunedoara au ajuns la un acord privind transferul fundaşului Flavius Iacob în Gruia! În vârstă de 23 de ani, Iacob este un produs al Academiei Corvinului, echipă pentru care a evoluat în ultimele şapte sezoane competiţionale, fiind unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei hunedorene.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi cât mai multe reuşite în tricoul echipei noastre!", au transmis cei de la CFR Cluj, pe reţelele de socializare.

CFR Cluj a obţinut o victorie la capătul unei partide dificile disputate împotriva formaţiei Pafos, în play-off-ul UEFA Conference League.

Afla mai multe despre: cfr clujflavius iacobcorvinul hunedoarasuperliga 

viewscnt
Articole similare