Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Chelsea a rezolvat două transferuri în ultima zi de mercato! Un fotbalist de la Barca şi unul de la Juve au sosit la Londra

OFICIAL | Chelsea a rezolvat două transferuri în ultima zi de mercato! Un fotbalist de la Barca şi unul de la Juve au sosit la Londra

Chelsea

Comentarii

În ultima zi a perioadei de mercato din Anglia, Chelsea a oficializat două noi transferuri. Un fotbalist de la Juventus şi unul de la Barcelona au semnat cu echipa britanică şi au fost prezentaţi la baza de antrenamente a londonezilor.

Chelsea a avut o ultimă zi de mercato foarte tumultuoasă. Noul proprietar, Ted Boehly, a decis să renunţe la mai mulţi jucători care se aflau la club de ani buni, dar nu au reuşit să se impună la prima echipă.

Billy Gilmour, Kennedy şi Ethan Ampadu, sub formă de împrumut, au plecat toţi de pe Bridge, la Brighton, Real Valladolid şi Spezia respectiv, în timp ce alţi doi fotbalişti au fost aduşi la club.

Primul, Denis Zakaria, de abia fusese achiziţionat de torinezi în iarnă, dar italienii au decis să renunţe deja la internaţionalul elveţian.

Denis Zakaria ni se alătură sub formă de împrumut pentru un an, cu opţiune de cumpărare. Jucătorul de 25 de ani este un mijlocaş puternic şi energic, care intră puternic şi pasează foarte bine balonul.

Zakaria a devenit cunoscut în Bundesliga, alături de  Borussia Monchengladbach, unde evolua mijlocaş defensiv cel mai des. Poate juca şi mai avansat, şi în centrul apărării”, notează londonezii.

Vreau să îi salut pe toţi fanii lui Chelsea. Sunt foarte fericit şi mândru să fiu un 'albastru' şi sunt nerăbdător să vă văd curând la Stamford Bridge”, a transmis Zakaria.

Chelsea a rezolvat două transferuri în ultima zi de mercato

Pe lângă venirea elveţianului, Chelsea a mai rezolvat şi transferul lui Pierre-Emerick Aubameyang, mutarea părând că avea să se întâmple de săptămâni încoace.

Aubameyang a completat un transfer definitiv de la Barcelona la Chelsea. Experimentatul atacant se alătură 'albaştrilor' după ce a semnat un contract valabil doi ani şi devine al şaselea transfer din această vară, care întăreşte prima echipă după o şedere de şapte luni pe Camp Nou.

Acesta a înscris 13 goluri în 23 de apariţii pentru Barca, ajutând-o să urce de pe locul şase din LaLiga, pe care îl ocupau când a venit în februarie, pe locul doi”, se arată în mesajul postat de Chelsea.

Sunt foarte fericit. Este o onoare să fac parte din această echipă şi sunt nerăbdător să încep. Am treburi neîncheiate în Premier League, aşa că este bine că am revenit”, a declarat Aubameyang.

Afla mai multe despre: pierre emerick aubameyang 

viewscnt
Articole similare