Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Eugen Neagoe a devenit antrenorul unui club din Liga 2. Luna trecută era programat la ”o întâlnire cu o echipă din străinătate”

OFICIAL | Eugen Neagoe a devenit antrenorul unui club din Liga 2. Luna trecută era programat la ”o întâlnire cu o echipă din străinătate”

Liga 2

Comentarii

Eugen Neagoe (56 de ani) şi-a găsit angajament, dar are o misiune dificilă la noua sa echipă, deoarece se află la mijlocul clasamentului într-o divizie inferioară.

Neagoe, antrenorul lui FC Argeş

Clubul FC Argeş şi Eugen Neagoe au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării piteştene.

Înţelegerea dintre cele două părţi se va întinde până în vara anului 2025.

Piteştenii se află pe un modest loc 12, cu doar 11 puncte, după primele nouă etape.

Eugen Neagoe a condus ultima oară Universitatea Craiova, de unde a plecat în luna iulie, dar unde era şi unul dintre candidaţii de a-l înlocui pe Laurenţiu Reghecampf, în luna septembrie.

La momentul respectiv însă, Neagoe afirma că este în negocieri cu o echipă din străinătate, dar a devenit între timp antrenorul lui FC Argeş, în Liga 2.

Neagoe, despre ofertele primite în ultima vreme

”(n.r. despre FC U Craiova) Nu este nimic adevărat. Cu Mititelu m-am întâlnit prin Craiova, am stat de vorbă cu el, dar nu am avut o ofertă. Am avut în schimb trei oferte de la echipe din România.

Zilele următoare o să am o întâlnire cu o echipă din străinătate, dar nu aş vrea să vă spun echipa, pentru că are antrenor. Este o ţară apropiată de noi, dar rămâne de văzut dacă se va stabili întâlnirea şi vom vedea dacă ne vom înţelege.

Cu sănătatea stau foarte bine. Am trecut prin foarte multe, ar trebui să fie mai puternică şi inima”, declara Neagoe, conform As, în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Afla mai multe despre: fc argeseugen neagoeliga 2 

viewscnt
Articole similare