Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB a anunţat plecarea lui Valentin Gheorghe. Jucătorul a semnat deja contractul cu viitoarea sa echipă

OFICIAL | FCSB a anunţat plecarea lui Valentin Gheorghe. Jucătorul a semnat deja contractul cu viitoarea sa echipă

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat, în mod oficial, despărţirea de Valentin Gheorghe, care va ajunge în prima ligă din Turcia.

Valentin Gheorghe a plecat de la FCSB, după numai un sezon petrecut la gruparea roş-albastră.

FCSB a anunţat, miercuri, că jucătorul de 25 de ani a semnat un contract cu echipa de primă ligă turcă Umraniyespor, la care va evolua sub formă de împrumut, în sezonul 2022-2023.

Valentin Gheorghe a efectuat şi vizita medicală, iar salariul lunar pe care îl ca încasa va fi în jur de 25.000 de euro.

MIjlocaşul român a jucat 29 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a marcat şapte goluri. Este cel de-al zecelea jucător care se desparte de FCSB în această pauză competiţională.

”FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Umraniyespor, din prima ligă a Turciei, pentru împrumutul jucătorului Valentin Gheorghe.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a efectuat deja vizita medicală şi a semnat contractul cu echipa la care va evolua în acest sezon.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în continuare”, a fost comunicatul celor de la FCSB, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Umraniyespor a promovat în prima ligă din Turcia în această vară, iar Valentin Gheorghe este al nouălea jucător străin din lot.

Afla mai multe despre: fcsbvali gheorghe 

viewscnt
Articole similare