Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fiorentina l-a transferat pe gratis pe jucătorul pentru care Real Madrid a plătit peste 60 de milioane de euro

OFICIAL | Fiorentina l-a transferat pe gratis pe jucătorul pentru care Real Madrid a plătit peste 60 de milioane de eurogalerie foto

Serie A

Comentarii

Luka Jovic (24 de ani) a plecat gratis de la Real Madrid. În vara lui 2019, Realul plătea 60 de milioane de euro pentru a-l lua pe Luka Jovic de la Eintracht Frankfurt, însă atacantul din Serbia nu şi-a atins niciodată adevăratul potenţial pe "Santiago Bernabeu".

Fiorentina l-a transferat pe gratis pe jucătorul pentru care Real Madrid a plătit peste 60 de milioane de euro

Real Madrid a "scăpat" de Luka Jovic, jucător pentru care a "spart banca" în urmă cu trei ani, când acest rupea plasele în Germania, la Eintracht Frankfurt.

Clubul AC Fiorentina a anunţat vineri seara că l-a transferat pe Luka Jovic, deşi în comunicatul oficial al clubului italian nu se precizează durata contractului sau salariul jucătorului.

Presa italiană relatează că AC Fiorentina nu a plătit nimic pentru aducerea lui Jovic, însă Real Madrid va primi toată suma unui eventual transfer al sârbului la o altă echipă.

În sezonul 2020-2021 a fost împrumutat la Eintracht Frankfurt, iar în sezonul 2021-2022 a revenit la Real, unde a jucat 19 meciuri în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Afla mai multe despre: luka jovic 

viewscnt
Articole similare