adplus-dvertising
You are here:

OFICIAL | Fiul lui Gică Popescu, Nicolas, a fost vândut unei echipe din Liga 1: ”A semnat pe patru ani”

OFICIAL | Fiul lui Gică Popescu, Nicolas, a fost vândut unei echipe din Liga 1: ”A semnat pe patru ani”

Farul Constanța

Comentarii

Fiul lui Gică Popescu, Nicolas Popescu (19 ani), a apucat să debuteze în fotbalul mare la Farul Constanţa, dar nu l-a convins pe Hagi că merită să fie om de bază pe litoral. Aşadar, acesta a decis să se transfere la o altă echipă din Liga 1.

La fel ca Ianis Hagi înaintea sa, Nicolas Popescu a primit şansa de a debuta în tricoul Farului / Viitorului datorită tatălui său, dar, spre deosebire de ”tricolor”, acesta nu a reuşit să se impună în primul 11.

În cele şapte apariţii pe care le-a însumat în tricoul echipei ”Regelui”, Popescu jr. s-a aflat pe teren, de fapt, doar 109 minute, motiv pentru care a decis să părăsească clubul.

În căutarea unei echipe unde îşi poate dezvolta căutarea, Nicolas Popescu a fost deja vândut unei alte echipe din Liga 1, a anunţat aceasta pe canalele oficiale de comunicare.

FC Voluntari a confirmat venirea internaţionalului român de tineret, care a semnat un contract valabil pe patru ani cu echipa pregătită de Liviu Ciobotariu.

Fiul lui Gică Popescu, Nicolas, a fost vândut unei echipe din Liga 1

FC Voluntari  anunţă  transferul definitiv al jucătorul Nicolas Popescu, de la Farul Constanţa, care a semnat cu echipa noastră pe o perioadă de 4 ani.

Nicolas Popescu este un mijlocaş central,  în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat naţional cu Farul la categoriile U-17 şi U-19.

A debutat pentru echipa mare a constănţenilor în primul eşalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut, în care a reuşit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U-19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon.

În total , noul nostru jucător are 10 prezenţe la echipa naţională U-19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu şi va participa la antrenamentul din această dimineaţă.

Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari
”, se arată în mesajul transmis de ilfoveni.

Cotat la 100.000 de euro de transfermarkt, suma de transfer plătită de Voluntari Farului pentru Popescu nu a fost dezvăluită.

viewscnt
Articole similare