Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un transfer făcut de FCSB: ”Nu putem fi decât mândri de acest transfer”

OFICIAL | Încă un transfer făcut de FCSB: ”Nu putem fi decât mândri de acest transfer”galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a realizat în aceste zile încă un transfer. De această dată este vorba despre un jucător de 18 ani.

FCSB a reuşit a transferat un tânăr mijlocaş, în vârstă de doar 18 ani, care până acum a evoluat pentru o echipă despre care cei mai mulţi suporteri n-au auzit.

Contractul este valabil până în vara lui 2023 şi FCSB are clauză pentru transferul definitiv.

FCSB a făcut încă un transfer. Al 11-lea din această vară

Gigi Becali a reuşit în această vară cea mai importantă campanie de transferuri din ultimii ani. Nu mai puţin de 10 jucători a adus patronul FCSB, pentru care a plătit peste 5 milioane de euro.

Însă Gigi Becali a transferat un jucător şi pentru echipa a doua şi n-ar fi exclus să-l vedem şi la seniori, dacă va impresiona.

Este vorba despre tânârul Dan Răchită, un mijlocaş de doar 18 ani care vine de la ACS Progrescul Pecica. Acesta a fost în probe la FCSB în ultima lună şi oficialii echipei bucureştene au decis să-l păstreze, dar sub formă de împrumut.

În cazul în care Dan Răchită va atinge aşteptările celor de la FCSB, jucătorul ar urma să fie transferat definitiv.

”De astăzi, RĂCHITĂ DAN VASILICĂ este jucătorul echipei FOTBAL CLUB FCSB , dacă în urmă cu o lună de zile el a venit la FCSB în probe, astăzi el fiind împrumutat pentru o perioadă de 1 an de zile, cu optiune de cumpărare definitivă de către clubul bucureştean.

Clubul nostru, ACS PROGRESUL PECICA, nu poate fi decât mândru de acest transfer şi nu în ultimul rând FELICITĂRI CENTRULUI DE COPII SI JUNIORI şi ANTRENORILOR”, a fost mesajul postat de ACS Progresul Pecica pe pagina oficială de Facebook.

Dan Răchită este al 11-lea transfer făcut de FCSB în această vară. Până acum Gigi Becali i-a transferat pe David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Raţă, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm, Rachid Bouhenna şi Andrea Compagno.

Cel mai scump transfer făcut de FCSB în această vară a fost David Miculescu, pentru care UTA a primit 1,7 milioane de euro. Al doilea a fost cel al lui Andrea Compagno, care a fost adus de la FC U Craiova contra a 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare