You are here:

OFICIAL | Jucătorul adus din Italia de CFR Cluj, OUT după o singură lună petrecută în Gruia. A semnat cu o altă formaţie din Superliga

OFICIAL | Jucătorul adus din Italia de CFR Cluj, OUT după o singură lună petrecută în Gruia. A semnat cu o altă formaţie din Superliga

CFR Cluj

Comentarii

Kalifa Kujabi, fotbalistul din Gambia cu cetăţenie italiană, a părăsit-o pe CFR Cluj după doar o lună petrecută în Gruia, la formaţia antrenată de Dan Petrescu.

Dan Petrescu a renunţat la un nou jucător în această vară. Este vorba de jucătorul adus din ligile inferioare ale Italiei, Kalifa Kujabi, care a evolut ultima oară pentru SEF Torres 1903, formaţie din Serie C. Fotbalistul care aparţinea de formaţia din Serie A, Frosinone, a fost cedat la o altă formaţie din Superliga. Este vorba de FC Hermannstadt, care s-a înţeles asupra unui transfer definitiv a fotbalistului în vârstă de 24 de ani.

CFR Cluj l-a cedat pe Kalifa Kujabi la FC Hermannstadt

"Mulţumim, Kalifa Kujabi! Cluburile CFR 1907 Cluj şi AFC Hermannstadt au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocaşului Kalifa Kujabi la formaţia din Sibiu. Mult succes în carieră, Kalifa!", au transmis cei de la CFR Cluj, pe reţelele de socializare.

FC Hermannstadt şi-a prezentat deja noua achiziţie şi au anunţat faptul că fotbalistul din Gambia va evolua cu numărul şase pe spate.

"Bine ai venit, Kalifa Kujabi! Kalifa este un mijlocaş central gambian de picior stâng, format ca fotbalist în Italia, unde a evoluat pentru echipe ca Muravera, Torres şi Frosinone. A fost transferat la echipa noastră de la CFR Cluj pentru următoarele trei sezoane şi va purta tricoul cu numărul 6.", au scris cei de la FC Hermannstadt, despre ultima achiziţie a clubului.

Afla mai multe despre: cfr clujkalifa kujabifc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare