Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Neymar are o nouă echipă: ”Sunt aici”. Brazilianul a spus adio lui PSG şi a ales banii lui Al Hilal

OFICIAL | Neymar are o nouă echipă: ”Sunt aici”. Brazilianul a spus adio lui PSG şi a ales banii lui Al Hilal

Neymar

Comentarii

Neymar (31 de ani) a părăsit-o pe PSG şi a ales o experienţă în afara Europei, în noul ”El Dorado” al fotbalului.

OFICIAL | Neymar are o nouă echipă: ”Sunt aici”. Contract fabulos pentru brazilian la Al Hilal

Neymar a fost anunţat, în mod oficial, drept noul jucător al formaţiei saudite, Al Hilal. Prezentarea superstarului brazilian a fost făcută în mare stil de clubul din Saudi Pro League.

”Sunt aici în Arabia Saudită. Sunt la Al Hilal”, a postat clubul din Riad, pe reţelele de socializare.

La Al Hilal, Neymar îi va avea printre coechipieri pe Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Malcom şi Kalidou Koulibaly, ajunşi şi ei în această vară la formaţia saudită.

În vârstă de 31 de ani, Neymar va avea un contract fabulos la Al Hilal. În doi ani de contract, brazilianul poate ajunge la venituri de nu mai puţin de 400 de milioane de dolari, dintre care 300.000.000 reprezintă salariul său de bază.

Sud-americanul ar putea debuta în culorile noii sale echipe în acest final de săptămână, împotriva celor de la Al Feiha, în etapa a doua din campionatul Arabiei Saudite.

În noul ”El Dorado” al fotbalului, Neymar îşi va măsura forţele Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Karim Benzema sau Ngolo Kante.

Neymar pleacă din Europa după 10 ani

În cele din urmă, Neymar o părăseşte pe PSG după şase ani (2017-2023), dar şi Europa după 10 ani (2013-2023). 

Înainte de a fi legitimat la parizieni, brazilianul a petrecut cei mai frumoşi ani din cariera sa la FC Barcelona (2013-2017), cu care şi trecut în cont şi un trofeu UEFA Champions League, în 2015.

La PSG, Neymar a jucat 173 de meciuri şi a marcat 118 goluri în toate competiţiile.

De cinci ori campion al Franţei, câştigător a trei Cupe ale Franţei, două Cupe ale Ligii şi trei Trofee ale Campionilor, brazilianul nu a reuşit niciodată să aducă un titlu de Liga Campionilor la clubul din capitală, ajungând în 2020 în finală, pierdută cu 0-1 în faţa lui Bayern Munchen.

Cotat la 60 de milioane de euro, conform Transfermarkt.com, Neymar a ajuns de la PSG la Al Hilal pentru 80 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: neymarpsgal hilal 

viewscnt
Articole similare