You are here:

OFICIAL | Oţelul a transferat un fost jucător de la FCSB după victoria împotriva campioanei. Un nou vârf de atac pentru Dorinel Munteanu

OFICIAL | Oţelul a transferat un fost jucător de la FCSB după victoria împotriva campioanei. Un nou vârf de atac pentru Dorinel Munteanu

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a anunţat transferul lui Luca Andronache (21 de ani), de la Farul Constanţa.

Luca Andronache este noul jucător al Oţelului Galaţi. Fostul atacant al celor de la Farul Constanţa, cât şi al celor de la FCSB, a semnat cu gruparea de la malul Dunării după un sezon fără mari reuşite în tricoul Farului.

Luca Andronache a semnat cu Oţelul Galaţi

"Atacantul central Luca Andronache, tânăr care deja a marcat în Superliga, a fost transferat definitiv de la Farul Constanţa. El a semnat un contract cu Oţelul Galaţi pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe alţi doi ani.

Luca Cristian Andronache, un atacant masiv de 21 de ani (1.89 metri), este noul jucător al Oţelului. El vine sub forma unui transfer definitiv, gruparea Farul Constanţa păstrând un procent dintr-un viitor transfer.

Luca este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi a fost convocat la naţionala Under 20 a României, reprezentativă pentru care a marcat un gol în U20 Elite League. Campion de juniori U19 cu FC Viitorul, noul vârf roş-alb-albastru, care poate activa şi în bandă, este născut în Bucureşti şi a trecut şi pe la Academia lui FCSB.

În stagiunea precedentă, Luca a fost distribuit în 14 partide oficiale ale Farului (10 în Superliga, 2 în Cupa României, 2 în preliminariile Conference League) şi a înscris un gol în play-off, în victoria constănţenilor cu Rapid Bucureşti, scor 3-1. El este o soluţie pentru regula Under 21 şi deja se pregăteşte sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu", au transmis cei de la Oţelul, pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanufcsbluca andronache 

viewscnt
Articole similare