Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a transferat un jucător care timp de 6 ani a fost sub contract cu Inter Milano. Primele declaraţii făcute de Xian Emmers

OFICIAL | Rapid a transferat un jucător care timp de 6 ani a fost sub contract cu Inter Milano. Primele declaraţii făcute de Xian Emmers

Rapid

Comentarii

În ultima zi de transferuri din Liga 1, Rapid a reuşit încă un transfer interesant.

Echipa din Giuleşti l-a anunţat oficial pe Xian Emmers, un jucător belgian născut în Elveţia, care a fost timp de 6 ani sub contract cu Inter Milano.

Rapid l-a transferat pe Xian Emmers. Primele declaraţii

Echipa antrenată de Adi Mutu are un început excelent de sezon, în care se bate cu Farul pentru primul loc şi cu doar două eşecuri în primele 9 etape.

Însă giuleştenii au continuat campania de transferuri. Rapid a anunţat oficial transferul lui Xian Emmers.

”Sunt foarte fericit şi entuziasmat să semnez cu Rapid. Am aşteptat mult timp, aşa că sunt nerăbdător să cunosc suporterii. Am auzit multe despre ei, că sunt minunaţi. Abia aştept să simt atmosfera.

Am fost prezent la meciul cu FCSB şi am fost impresionat. Eu vin din liga secundă din Olanda şi e foarte diferit, aşa că sunt foarte entuziasmat să cunosc suporterii.

Ştiu că Rapid a renăscut şi că acum îşi reclădeşte parcursul în fotbal. Este similar cu punctul în care se află cariera mea în momentul de faţă. Este o potrivire minunată”, au fost primele declaraţii oferite de Xian Emmers.

În vârstă de 23 de ani, Xian Emmers a fost considerat un talent al generaţiei sale. A început fotbalul la Genk, iar în vara lui 2015 a făcut pasul către acamidea lui Inter Milano.

A fost sub contract cu echipa italiană până în vara lui 2021, însă n-a reuşit nicio apariţie pentru echipa de seniori.

În cei 6 ani în care a fost sub contract cu Inter Milano, Xian Emmers a fost pe rând împrumutat la Cremonese, SK Beveren, Almere City şi Roda JC.

Xian Emmers a trecut pe la toate echipele de juniori ale Belgiei şi este fiul lui Marc Emmers, fost internaţional belgian, care a adunat 37 de selecţii în echipa ţării sale.


 

Afla mai multe despre: xian 

viewscnt
Articole similare