Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transferuri noi la Universitatea Craiova. Echipa din Bănie se întăreşte cu un fundaş trecut pe la Dinamo Zagreb

OFICIAL | Transferuri noi la Universitatea Craiova. Echipa din Bănie se întăreşte cu un fundaş trecut pe la Dinamo Zagreb
Comentarii

Universitatea Craiova a făcut două transferuri. A achiziţionat doi tineri jucători croaţi. Unul dintre ei a fost legitimat şi la Dinamo Zagreb.

OFICIAL | Transferuri noi la Universitatea Craiova. Echipa din Bănie se întăreşte în defensivă cu un fundaş trecut pe la Dinamo Zagreb

Universitatea Craiova a anunţat, joi, că a obţinut serviciile tinerilor jucători croaţi Juraj Badelj şi Karlo Tomasec.

Clubul din Bănie a făcut anunţul oficial în mediul online.

“După Işfan, Ndong şi Zajkov, Universitatea Craiova a semnat cu Juraj Badelj (19 ani) şi Karlo Tomasec (18 ani) un contract valabil pe o perioadă de 4 ani şi jumătate”, a precizat gruparea olteană, pe pagina oficială de Facebook.

Juraj Badelj este un fundaş central în vârstă de 19 ani, cu o înălţime de 1,90 metri. A crescut la juniorii echipele croate Lokomotiva, Dragovoljac şi NK Rudes.

Karlo Tomasec este este şi el un fundaş central, de 1,85 metri. În vârstă de 18 ani, acesta a trecut pe la juniroii lui Dinamo Zagreb şi NK Rudes.

Situaţie agitată la clubul din Bănie, în ultima perioadă

În urmă cu o zi, Universitatea Craiova a confirmat un alt transfer, pe fundaşul lateral Basilio Ndong, care va suplini absenţa căpitanului Nicuşor Bancu.

Corneliu Papură a fost nevoit să fie trecut din nou antrenor principal în acte la Universitatea Craiova, după conflictul dintre clubul din Bănie şi U Cluj în cazul Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaoficial 

viewscnt
Articole similare