Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Viitorul s-a despărţit de un jucător pe care l-a transferat la începutul sezonului

OFICIAL | Viitorul s-a despărţit de un jucător pe care l-a transferat la începutul sezonului

Superliga

Comentarii

Viitorul a anunţat că s-a despărţit de Angel Martinez, un fundaş central care a fost transferat la începutul sezonului, dar care nu a dat randamentul aşteptat.

Fără victorie în ultimele cinci meciuri oficiale (unul în Cupă), Viitorul a trecut la restructurări. Fosta campioană a României a anunţat că s-a despărţit de Angel Martinez, un jucător care fusese transferat la începutul acestui sezon.

”FC Viitorul Constanţa şi jucătorul Angel Martinez au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Fundaşul central spaniol a ajuns la formaţia noastră în vara acestui an şi a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul Constanţa (patru în Liga 1 şi una în Cupa României).

Mulţumim, Angel, şi succes în continuare”,
se arată în comunicatul postat de Viitorul pe site-ul oficial.

În vârstă de 29 de ani, Martinez joacă fundaş central şi are un CV interesant, cu peste 50 de meciuri în liga secundă a Spaniei. S-a format la Espanyol şi a mai jucat de-a lungul carierei la Real Jaen, Deportivo B, Guijuelo, Reus Deportiu, Real Zaragoza şi Asteraz Tripoli. Însă la Viitorul n-a reuşit să confirme şi a avut doar cinci apariţii.

Afla mai multe despre: martinez 

viewscnt
Articole similare